USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відроджений храм на Волині відзначив 150-річчя

1 Вересня 2015 14:27
150 років із дня закладення та освячення першого каменя в стінах церкви Флора і Лавра святкувала громада у селі Яковичі Володимир-Волинського району. Божественну літургію відправив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. У цей день – 31 серпня - селяни святкували престольне свято, - інформує БУГ.

Привітати парафіян церкви Флора і Лавра у село Яковичі Березовичівської сільської ради приїхало чимало поважних гостей, зокрема, митрополит Луцький та Волинський Михаїл, голова Володимир-Волинської районної ради Андрій Оніщук, голова райдержадміністрації Наталія Василець та інші.

Можновладці бажали миру, злагоди, Божого благословіння. Голова сільської ради особисто від себе та своєї сім’ї презентував храмові дві вази.

Настоятель храму отець Юрій розповів, що храм тривалий час був занедбаний. І лише руками, фінансами та молитвами громади Яковичів сьогодні церква відновлена та відкрита для сердець, які щиро вірять та служать Богові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1234 Показати IP 1 Вересня 2015 17:22
Дай Боже сили нашому настоятелю отцю Юрію і всій церковній громаді ще довго прославляти Бога і розвивати село Яковичі!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus