USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відтепер волиняни можуть оформити субсидію, не виходячи з дому

21 Листопада 2015 18:00
В Україні запрацював сервіс оформлення субсидій в Інтернеті,– пише «tsn.ua».

Відтак, громадяни зможуть подавати заявки на субсидії і отримувати офіційну відповідь, не виходячи з дому.

Про це у своєму Фейсбуці написав проект-менеджер системи електронних послуг iGov Дмитро Дубілет.

«Сьогодні ми оголошуємо, що завершили всі технічні доопрацювання і запускаємо оформлення субсидій через iGov на всю Україну! Раніше ця послуга була доступна тільки в Дніпропетровській області та ще кількох містах», – пояснив він.

Зі слів Дмитра Дубілета, через 1-2 тижні громадяни зможуть подавати заявки на субсидії і отримувати по них офіційну відповідь, при цьому взагалі не відвідуючи центри соцдопомоги.

Він зазначив, що при цьому держава не витратила на новий сервіс ні копійки бюджетних або грантових грошей – все зробили ІТ-волонтери.

У нас произошел важный прорыв на iGov, спешу им поделиться :)Как вы помните, Министерство соцполитики стало одним из п...

Posted by Дмитрий Дубилет on 20 листопад 2015 р.


Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що онлайн в Україні можна оформити і закордонний паспорт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ник Показати IP 21 Листопада 2015 21:53
хотел бы я увидеть как наши бабушки будут получать онлайн субсидии не смешите хлопцы............... она и так смешная. а по 2 месяца в очередях нехочеш
Читач Показати IP 21 Листопада 2015 22:34
Щось стаття для Волині передчасна, при вибрі регіону Волинь, Місто Луцьк каже - "На жаль, поки що у Вашому регіоні неможливе надання цієї послуги в електронному вигляді." Редактору варто спершу спробувати самому перд тим як писати ---->ВІДТЕПЕР ВОЛИНЯНИ МОЖУТЬ ОФОРМИТИ СУБСИДІЮ, НЕ ВИХОДЯЧИ З ДОМУ
волинянин до Читач Показати IP 22 Листопада 2015 03:22
Чому ви так неуважно читаєте?Тож конкретно і ясно написано:"Зі слів Дмитра Дубілета, через 1-2 тижні громадяни зможуть подавати заявки на субсидії і отримувати по них офіційну відповідь."Невже незрозуміло що надання цієї послуги в електронному вигляді буде можливо тільки через 1-2 тижні!!!
Лучанин Показати IP 21 Листопада 2015 22:56
На жаль, все як завжди - протрубили про вдалий запуск он-лайн сервісу, заробили очка, а на практиці зовсім інше https://igov.org.ua/service/654/general, тай журналістам варто булоб самим переконатись, що ні *іга не працює! Яка влада такі і послуги.
Лучанка до Лучанин Показати IP 22 Листопада 2015 12:59
І тут владу приплели. І тут влада винна. Хто всрався?Теща.
Аня Показати IP 22 Листопада 2015 10:53
Та напишіть сайт конкретно на який заходити ,щоб офорпмляти субсидії онлайн, а то прочитала, а ніяк не можу второпати куди заходити
так було і є Показати IP 22 Листопада 2015 12:33
і буде... В нас, в Україні,гланди оперують через задницю.
вовк Показати IP 22 Листопада 2015 18:37
бабка курнула і слухає hard- rock

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus