USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відзначили фільми волинських телевізійників

27 Травня 2011 17:25
У П’ятому телевізійному фестивалі «Відкрий Україну!» фільми Волинської ВОДТРК здобули ряд нагород.
Підсумки фестивалю підбивали у рамках сімнадцятого Київського міжнародного телерадіоярмарку, − повідомляє Волинська ОДТРК.
Зокрема телевізійний фільм «Їду на Січ» посів перше місце в телеконкурсі «Багато націй – один народ». Автором сценарію фільму і режисером є Марія Андрушко.
Творча група фільму нагороджена дипломом, медаллю і спеціальним призом фестивалю.
Це вже третя висока відзнака телефільму «Їду на Січ». Він торік став лауреатом ХІІ Міжнародного фестивалю телевізійних і радіопрограм для національних меншин «Мій рідний край» і нещодавно здобув гран-прі у Міжнародному телерадіофестивалі «Калинові мости».
Дипломом Фестивалю «Відкрий Україну!» відзначено й телефільм «Світ знає, що він – українець…» − за високу професійну майстерність у телевиробництві, створення високоякісних телепрограм суспільно важливого значення та яскраве телевізійне відкриття математика Михайла Кравчука.
Дипломантами Фестивалю стали й двоє героїв фільму – волинянки Євгенія Лукашук та Леся Свиновей-Лукашук – за заснування першого в світі Меморіального музею академіка математики Михайла Кравчука.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій Котлюк Показати IP 27 Травня 2011 17:45
@У П’ятому телевізійному фестивалі «Відкрий Україну!» фільми Волинської облдержадміністрації здобули ряд нагород.@ Може тут мається на увазі обласна державна телерадіокомпанія
TV Показати IP 27 Травня 2011 18:38
А журналісти, напевно, теж останній дзвоник відзначають! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus