USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Вірменській громаді Луцька погодили будівництво храму

22 Жовтня 2019 22:29
Храм заввишки до 21 метра побудують на вулиці Потебні.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва храму Української єпархії Вірменської Апостольської Церкви міста Луцька на вулиці Потебні, 105 затвердили наказом управління містобудування та архітектури Луцької міськради.

Замовником виступила релігійна громада «Сурб Саргіс» Української єпархії Вірменської Апостольської Церкви міста Луцька. Цільове призначення земельної ділянки площею 0,374 гектара – для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, категорія земель – землі житлової та громадської забудови, вид використання ділянки – для будівництва та обслуговування храму, господарських будівель і споруд, що відповідає генеральному плану та плану зонування Луцька.

Гранично допустима висотність споруди – до 21 метра, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 60%. Мінімально допустимі відстані від об’єкта до існуючих будинків і споруд на суміжних територіях – 9 метрів. Серед планувальних обмежень – санітарно-захисна зона від кладовищ, рельєф поверхні з ухилами. Будь-які земляні роботи пов’язані з будівництвом, добудовою, прокладанням мереж чи благоустроєм території на цій ділянці можна проводити після археологічних досліджень. Частина ділянки перебуває у межах охоронних зон навколо інженерних комунікацій (водопровід), відстань від об’єкта будівництва до існуючої мережі водопроводу – 6,6 метра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2019 15:00
Потрібно ще більше храмів. Ото заживемо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus