USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Війна тільки починається, і буде тривати не рік і не два», - Юлдашев у Луцьку

26 Червня 2014 15:34
Ініціатор створення спецбатальйону із боротьби з сепаратизмом при МВС, керівник Самооборони Луганська Тимур Юлдашев впевнений, що війна тільки починається, і «хрещення кров’ю» прийдеться пройти кожному.

Про це він повідомив журналістам під час прес-конференції у Луцьку сьогодні, 26 червня. У Волинський край він приїхав для того, щоб, з його слів, поспілкуватись з місцевим населенням та заручитись підтримкою краян.

Чоловік, якому вдалось вирватись з полону сепаратистів, зазначив що він не вірить ні Європі, ні США, ні Росії. Ба більше – далеко не всім з України. Тимур Юлдашев впевнений, що війна лише розпочинається:

«Нам всім прийдеться всім прийти хрещення кров’ю – і мені, і вам. Перемогти зможемо, лише якщо об’єднаємось і станемо разом на захист рідного краю», - впевнений самооборонівець.

Чоловік додав, що не менш важливою є інформаційна війна. Тому, зважаючи на війну в Східних регіонах України, абсолютно всю інформацію, отриману зі ЗМІ, слід сприймати за дезінформацію, а вірити в неї лише після перевірки.

Що стосується кордону Луганщини з Росією, Тимур Юлдашев заявляє, що повністю його закрити фізично неможливо. Саме тому зупинити переміщення бойовиків з Росії в Україну вкрай важко.

На відео: Тимур Юлдашев, звільнений з полону терористів ЛНР командир добровольчого батальйону «Темур», розповів про своє звільнення:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Юлдашеву Показати IP 26 Червня 2014 16:49
Тимур, а як нашим дітям жити ці роки війни, ти подумав, чи ні? невже немає сили задушити ту заразу одним махо раз і назавжди? Невже ми такі слабкі?
Анонім до Юлдашеву Показати IP 26 Червня 2014 17:21
ми слабкі, бо за цією заразою стоїть нахабний, бандитський і зомбований кацапстан, але навіть найгірше не це. Погане для нас заключається в тому,що ні від Європи, ні від США допомоги крім словесної не буде, вони не хочуть застосовувати ніяких санкцій проти раші, бо це вдарить і по їх карману, а терпіти якісь незручності ради України вони не будуть, просто наробили галасу,щоб "зберегти лице" перед світовою спільнотою, а зараз заставляють ще й переговори про перемир`я вести з бандотою, ще й витягнули цього нафталінового медведчука і кучму, пройдисвіта шуфрича, від яких блювати верне. Це не переговори про мир - це здача інтересів і приниження українців.
Дончанин до Анонім Показати IP 26 Червня 2014 19:27
коментар було видалено
ольга Показати IP 26 Червня 2014 17:47
Хiба хрестять з кров'ю?По ньому видно,що зароблять звик вiйною.Нi вiйнi!Так -миру i злагодi!
Ректор Показати IP 26 Червня 2014 18:05
коментар було видалено
Лучанин до Ректор Показати IP 26 Червня 2014 19:49
А може краще "подякувати" Януковичу і тим, хто був сліпим, голосувавши за нього і його партію? Чи ви чекали, що після Майдану почне падати манна небесна? Майдан- це наш Шанс побудувати нормальну державу. Жаль, що ви цього не зрозуміли.
Терьын Показати IP 26 Червня 2014 18:28
коментар було видалено
Дончанин до Терьын Показати IP 26 Червня 2014 19:29
коментар було видалено
Olha Показати IP 26 Червня 2014 19:42
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 26 Червня 2014 20:03
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 26 Червня 2014 20:36
коментар було видалено
Анонім Показати IP 27 Червня 2014 00:18
Здача України почалась з Криму.Території південно - східних областей для путіна є стратегічними.Євросоюз про південний потік газу помовчує і як завжди стурбовано спостерігає.Болгарія з путлером заграє,хоче знижок на газ.На Луганщині народ проти видобутку сланцевого газу,підтримані кремлівськими агітаторами роблять диверсії.Українська інформаційна політика в руках десяткаи олігархів.Зростання цін в угоду євросоюзу - реальна перспектива для народу України.А шоколадний Петя знову в оточенні злодюг та брехунів.Патріотів в його оточенні не спостерігається.Регіонали взагалі нагло до корита рвуться.Без люстрації в армії,МВС та владі не буде в Україні позитивних змін.
Анонім до Анонім Показати IP 27 Червня 2014 10:21
підтримую на 100%. А була би президентом Тимошенко події розвивались би зовсім по іншому, вона б погано або добре з Росією домовилась, і о цього кровопролиття не було би.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus