USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Військовослужбовці отримали холодильні установки від Фонду Ігоря Палиці

24 Липня 2018 21:13
39-й окремий зенітний ракетний полк, що дислокується у Володимирі-Волинському, отримав холодильник та морозильну камеру від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Згодом техніку відправлять на територію Операції об’єднаних сил для потреб полку. Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Разом із представниками законодавчої та виконавчої гілок влади, передали техніку військовим депутат Володимир-Волинської міської ради від УКРОПу Сергій Радкевич та представник ініціативної групи Фонду «Тільки разом» Назарій Недбайло.

Тимчасовий виконувач обов’язків командира зенітників, підполковник Віталій Твардовський висловив вдячність Фонду Ігоря Палиці за піклування про військову частину: «Ми, буквально, місяць тому звернулися з проханням допомогти нам. І вже сьогодні маємо холодильні установки. Їх незабаром передамо в зону АТО (сьогодні – Операція об’єднаних сил – ред.)».До слова, у штаті полку – понад 400 військовослужбовців.
«Не можна забувати про те, що в Україні тривають військові дії, гинуть наші найкращі і найсвідоміші патріоти. Ми, укропівці, не можемо стояти осторонь і намагаємося за фінансового сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» підтримувати військових, які ціною власного життя стоять на сторожі цілісності нашої держави. Чуємо про потреби бійців, допомагаємо усім, чим можемо, і залучаємо до цієї підтримки якомога більше волинян», – сказав Назарій Недбайло.
«Володимирчани не можуть бути байдужими до потреб військових, бо у місті дислокується військова частина і постійно поруч люди в камуфляжному вбранні, які чекають чергової поїздки у зону бойових дій. Депутати міської ради від УКРОПу долучаються до формування вантажів у зону ООС відповідно до потреб бійців, з якими підтримують контакти, і використовують для цього допомогу Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», – зазначив Сергій Радкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимирчанин Показати IP 24 Липня 2018 22:14
А скільки можна давати на 51давали, на 14 давали.Вони тепер при грошах при пільгах тільки відачи не бачку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus