USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вконтакте» займається пропагандою дитячого суїциду?

23 Липня 2013 09:20
«ВКонтакте» став лідером з пропаганди дитячих самогубств. На сторінках мережі розповідають про способи здійснення суїциду.

У Росії видалили майже 1800 сайтів, які містять інформацію про дитячий суїцид. Крім того, Росспоживнагляд повідомив, що лідерами серед всіх поширювачів суїцидальних настроїв стали соцмережі, повідомляє ТСН.

У повідомленні Росспоживнагляду стверджується, що, зокрема, на сторінках «ВКонтакте» виявили 349 випадків розміщення інформації про скоєння суїциду.
Окрім цієї популярної в Росії соцмережі, під «обстріл» відомства потрапили Mail.ru, Google, Youtube і Yandex.

Нагадаємо, що на українських серверах «ВКонтакте» знайшли 265 файлів із жорстокою, порнографічною та збоченою інформацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аль-Біруні Показати IP 23 Липня 2013 13:42
Позакривати всі ці соцмережі!!!!! Бо в них таке робиться!!!! І дороги треба зруйнувати. Бо на них бувають ДТП! І банки заборонити! Бо через них ходять бандитські гроші!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus