USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Babylon’13» розповіли, чому не займуться пропагандою

1 Серпня 2015 21:22
Члени кінопроекту «Babylon’13» стверджують, що документалістика, якою вони займаються, не має нічого спільного з пропагандою, адже їх завдання – донести інформацію та показати правдиву картину, а також передати це нащадкам.

Про це учасники групи «Babylon’13» розповіли під час тематичної гутірки в рамках другого дня фестивалю національного опору «Бандерштат».

Слухачі поцікавились чому «Babylon’13» не робить якісні продукти, спрямовані на протидію російській пропаганді. На що представниця об’єднання пояснила, що короткометражна документалістика, якою займається об’єднання, повністю відрізняється від пропаганди:

«Ми знімаємо хроніку, те що залишиться нашим дітям. У жодному з наших фільмів немає жодної медійної персони, жодного політика чи депутата. Для нас це принципово. Ми знімаємо про людей, які жертвують своїм життям заради України».
Також зауважили, що займатись агітацією – це означає «скотитись до рівня телебачення». Адже нині проект «Babylon’13» займається створенням якісних документальних фільмів, які розповідають про події Революції гідності та війни на сході України.
Довідково:

Babylon’13 — це українська територія короткометражного документального кіно; об’єднання режисерів, операторів та кінематографістів. Територія фіксації подій українського громадянського протесту. Кінопроект розпочав свою діяльність коротким відео: «Prologue», що було записано на Михайлівській площі 30 листопада 2013-го року. Відгалуженням проекту є роботи циклу документальних фільмів «Зима, що нас змінила» та «Наша Надія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus