USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Влада не знає, що робити зі сміттям на Світязі

19 Травня 2011 15:01
На Шацькому полігоні твердих побутових відходів вже захоронено понад 37 тисяч кубів сміття при проектній потужності у 20 тисяч тонн.
Про це розповів заступник начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Ткачук, – пишуть Відомості.UA.
За його словами, органи ж місцевого самоврядування досі не вирішили питання виділення земельної ділянки для будівництва другої черги полігону.
«До пропонованого варіанту розширення полігона у висоту маємо багато претензій, – зазначив Ткачук. – Адже є побоювання, що у такому разі сміття може розноситися вітром. Місцева влада, обстоюючи такий варіант, говорить про економію грошей. Але здешевлення проекту обернеться подорожчанням в обслуговуванні полігону».
У червні, коли почнеться відпочинковий сезон, каже Ткачук, у рази збільшиться і кількість сміття.
«До речі, наразі лише поодинокі бази уклали договори на його вивезення. Зокрема, не мають таких угод база відпочинку «Автомобіліст», власники приватного сектора в урочищі «Мельники» й інші. В результаті у курортній зоні виникають стихійні сміттєзвалища», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
D Показати IP 19 Травня 2011 19:56
А та влада хоть щось знає?
еколог Показати IP 19 Травня 2011 20:14
Цікаво, а куди складує своє сміття Б.П. на дачі в Мельниках?
Ко-КО-Ко до еколог Показати IP 20 Травня 2011 09:28
Як куди? Приїзджають спеціально навчені спеціалісти і відвозять у Брище!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus