USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Вогнеборці встановили причину масштабної пожежі у Лос-Анджелесі

13 Грудня 2017 19:18
Величезну пожежу в Лос-Анджелесі спричинило багаття, яке розпалили люди для приготування їжі.

Такий висновок зробили вогнеборці, які провели спеціальне розслідування. Про це інформує 24 канал з посиланням на The Washington Post.

Рятувальники дослідили закономірності розповсюдження вогню і знайшли його джерело – нелегальний табір у каньйоні поблизу головного бульвару міста. Група безхатьків жила там кілька останніх років.

«Ми не знаємо точної кількості людей, які перебували в цьому місці, але виглядає, що вони тут спали та готували їжу. Наступного року перед початком сезону пожеж ми плануємо обстежити всю цю територію та виявити можливі місця отаборення, а потім повідомити про це поліцію», – розповів представник пожежного відділу Лос-Анджелеса Ерік Скотт.

Відомо, що зелені ділянки серед пагорбів Лос-Анджелеса є місцем прихистку великої кількості безхатченків. Тепер влада розглядає варіант примусового виселення цих людей.

Нагадаємо, що вогонь у Лос-Анджелесі знищив частину елітного району Бел-Ейр. У всьому штаті оголошено режим надзвичайної ситуації. Наразі відомо, що згоріли сотні будинків, евакуйовано десятки тисяч людей. Боротьба з вогнем усе ще триває, задіяно 7 тисяч пожежників. Однак загасити полум'я заважають круті схили та сильні вітри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus