USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вокзал «Луцьк»: потяг до Львова не відмінять. ФОТО

20 Травня 2013 19:00
Адміністрація залізничного вокзалу «Луцьк» спростовує інформацію про відміну потягу сполученням Луцьк-Львів.

Директор установи Анжела Аладова запевняє, що волиняни можуть не хвилюватися про те, що «Львівська залізниця» відріже зв’язок Волині зі Львовом.

Однак на питання щодо потягу сполученням «Ковель-Чернівці» залізничники точної відповіді надати не можуть, - повідомляє «Під прицілом».

Нагадаємо, що нещодавно луцькі активісти ВОМГО «Асоціація молодих реформаторів» почали збирати підписи у підтримку безперебійного курсування трьох потягів ДТГО «Львівська залізниця» № 667/668 «Ковель-Чернівці» та № 801Л/ 802Л «Ківерці-Львів» та № 6379/№ 6380 «Ківерці-Підзамче», рух яких у новому розкладі від 26 травня не позначений.

У прес-центрі Львівської залізниці повідомили, що до 26 травня курсування поїздів сполученням «Ковель-Чернівці», «Ківерці-Львів» та «Ківерці–Підзамче» у розкладі зазначені. Однак, підтвердити чи спростувати інформацію, що у новому розкладі з 26 травня не зазначений рух трьох потягів, жінка не змогла.

«У нас більше 300 поїздів приміського та міжміського сполучення. Інформацією щодо трьох названих поїздів я не володію, надсилайте запит на електронну адресу «Львівської залізниці» і тоді ми надішлемо вам відповідь», - відповіла представниця прес-центру «Львівської залізниці».

Своєю чергою, начальник Луцького вокзалу Анжела Аладова повідомила, що потяг «Ківерці-Львів» ніхто не знімав із розкладу руху поїздів із 26 травня, а не внесли його туди у зв’язку з тим, що залізнички ніяк не могли визначитися із часом відправлення рейкового автобусу, проте час залишився таким, як і був до того, і поїзд рухатиметься як зазвичай.

Щодо потягу «Ковель-Чернівці», то за словами Анжели Аладової він все ж припинить своє курсування, але лише на літній період.

«Так, цей поїзд швидше за все буде знято з розкладу руху пасажирських поїздів, але це тільки на літній період, як і минулого року, але це ще точно не узгоджено», - зауважила начальник Луцького вокзалу.

Тож луцькі залізничники спростовують інформацію, що лучанам не буде як дістатися до Львова, проте проблема з Чернівецьким поїздом до цього часу так і залишається не з’ясованою.

Тим часом громадські активісти очікують на офіційну відповідь від «Львівської залізниці» та продовжують збирати підписи проти скасування потягів на Львів.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Гістерезис Показати IP 20 Травня 2013 22:37
А щодо Ківерці-Підзамче? Це типу заспокоїли? Залишили 1 з 3 поїздів
007 Показати IP 21 Травня 2013 00:06
су*и! дійсно заспокоїти хочуть! ДАВАЙ КОВЕЛЬ-ЧЕРНІВЦІ!
Вінстон Показати IP 21 Травня 2013 07:50
А Луцьк - Вашингтон є?
Кривий вал Показати IP 21 Травня 2013 09:11
Якийсь паноптикум! Кожен рiк - те саме. А дорога на Лемберг скоро стане екстрим-шоу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus