USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волейбол: «Хімік» продовжив переможну серію у Луцьку

27 Листопада 2016 22:40
Центральні матчі 5 туру жіночої Суперліги з волейболу відбулися вихідними у Луцьку. Місцева «Волинь-Університет-ОДЮСШ» приймала южненський «Хімік». Чинним чемпіонам цьогоріч ще жодна команда не зуміла нав’язати боротьби. Не створила дива й «Волинь», програвши дві гри з рахунком 0:3.

«Волинь-Університет-ОДЮСШ» – «Хімік» - 0:3 (18:25, 22:25, 18:25)

«Волинь»: Осачук, Рудик, Яцків, Ужва (к), Скрипник, Тищенко; Карасьова (л). Тренер – Богуслав Галицький.

«Хімік»: Дрозд, Напалкова, Дудник, І.Молодцова, Томіч, Чернуха; Степанчук (л), Політанська, Микитюк, Сильченкова. Тренер - Андрій Романович.

Тривалість матчу: 67 хв. (21+24+22).

Судді: О.Скібіцький (Львів), С.Гулька (Тернопіль).

Кращі гравці (версія ФВУ): Рудик - Дудник.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ РОЗГРОМИЛИ «РЕГІНУ»

Першого ігрового дня гості з перших подач організували для себе комфортний відрив. Після програної стартової партії лучанки ледь не наздогнали суперника у другій. За рахунку 11:19 на подачах Люби Ужви волинянки скоротили відставання – 19:22. А після атаки Людмили Осачук рахунок стає 21:22. Та кінцівка залишилася за підопічними Андрія Романовича – 22:25. Холодним дощем для южненчан став початок третього сету – 6:0. Відігратись гості зуміли лише після другої технічної перерви, коли контроль над сіткою знову взяла їхня сербська діагональ Міна Томич – 14:16. Опісля «Хімік» не дозволяв собі подібних провалів – 18:25.

«Волинь-Університет-ОДЮСШ» - «Хімік» - 0:3 (12:25, 18:25, 12:25)

«Волинь»: Осачук, Скрипник, Тищенко, Ужва (к), Рудик, Яцків; Карасьова (л). Тренер - Богуслав Галицький.

«Хімік»: Дудник, Дрозд, І.Молодцова, Томич, Чернуха, Політанська; Немцева (л), Сильченкова, Микитюк, Бойко, Степановська (к), Напалкова. Тренер - Андрій Романович.

Судді: С.Гулька (Тернопіль), А.Скібіцкій (Львів).

Кращі гравці (версія ФВУ): Ужва - І.Молодцова.

Тривалість матчу: 59 хв. (18 + 23 + 18)

У матчі-відповіді глядачі побачили вже менше боротьби. Найвдалішою для господарок виявилася друга партія, коли вдалось забити 18 м’ячів. В першій і останній – лише по 12. Слід відзначити хорошу подачу у гостей. На рахунку «Хіміка» – 11 ейсів.

Дві домашні поразки відтіснили лучанок з другого на третє місце. А «Хімік» безкомпромісно тримає лідерство, вигравши усі партії у цьому сезоні.

В інших матчах туру «Северодончанка» взяла 5 очок у домашніх іграх з чернігівським «Педуніверситетом» - 3:2, 3:0. «Галичанка» в Тернополі програла лише одну партію запорізькій «Орбіті» - 3:0, 3:1. А вінницький «Білозгар» та рівненська «Регіна» обмінялися перемогами – 3:2, 0:3.

У шостому турі підопічні Богуслава Галицького зіграють у Запоріжжі проти місцевої «Орбіти». Матчі відбудуться 2-3 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus