USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

Володимир Рудюк очолив делегацію збірної України у Марселі

8 Вересня 2016 16:06
Керівником делегації України в Марселі призначили президента Федерації легкої атлетики Волинської області Володимира Рудюка, - інформують у прес-службі ФЛАВО.

Виконком Федерації легкої атлетики України затвердив склад збірної України, яка 13 вересня у Марселі (Франція) візьме участь у міжнародних змаганнях «Деканейшн». Ці надпрестижні змагання зберуть атлетів із восьми країн світу – Франції, США, України, Ямайки, Німеччини, Китаю та Японії. Жінки і чоловіки змагатимуться у 10-ти видах програми.

Україну представлятимуть 20 атлетів, усі вони – учасники нещодавніх Олімпійських Ігор в Ріо-де-Жанейро. Приємно, що керівником делегації України в Марселі призначили президента Федерації легкої атлетики Волинської області Володимира Рудюка.

«Це велика честь для мене, а ще нагода побачити, як організовуються престижні міжнародні змагання на світовому рівні. У Луцьку також прагнуть вдосконалювати проведення легкоатлетичних форумів, тому знання та інформація, отримана під час «Деканейшн» обов’язково стане в нагоді», - прокоментував прес-службі ФЛАВО Володимир Рудюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
та ви шо Показати IP 8 Вересня 2016 16:55
та ж він ставленик Палиці і всі то знають
ага до та ви шо Показати IP 8 Вересня 2016 17:59
ага, а сонце на Волині сходить також після смски Ігоря Петровича. І взагалі Палиця керує українським спортом. Майте розум, не плетіть дурниць, а працюйте як Рудюк, тоді не коменти строчити будете, а отримувати заслужене визнання.
Знаючий до та ви шо Показати IP 8 Вересня 2016 19:10
Ні він не ставленик,а брат.Вони нещодавно тільки знайшли один одного та й то по родимим пятнам на сідниці.
Анонім Показати IP 8 Вересня 2016 19:32
Вітаємо Володимира!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus