USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Володимир Лис презентує у Луцьку нову книгу «Соло для Соломії»

15 Жовтня 2013 12:29
Нову книгу Володимира Лиса високо оцінили лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Анатолій Дімаров, телеведучий Андрій Куликов, письменник Тарас Прохасько.

16 жовтня у книгарні «Клуб сімейного дозвілля» (торговий центр на вулиці Рівненська, 48) відбудеться презентація нової книги Володимира Лиса «Соло для Соломії», - інформує «Волинська правда».
Імпреза за участю шанувальників мистецтва слова, письменників, літературознавців – усіх, хто хоче поспілкуватися з єдиним в Україні володарем «Гранд-Коронації», придбати його книги, що вже стали бестселерами, розпочнеться о 16.00. Вхід вільний.

До слова, в романі «Соло для Соломії», який побачив світ у найпотужнішому вітчизняному видавництві «Клуб сімейного дозвілля», йдеться про унікальну долю волинянки, про нездоланну силу кохання. Нову книгу Володимира Лиса високо оцінили лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Анатолій Дімаров, телеведучий Андрій Куликов, письменник Тарас Прохасько та інші найвідоміші прозаїки сучасності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Надія Показати IP 15 Жовтня 2013 16:52
Книга дійсно хороша, раджу прочитати про долю Соломій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus