USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волонтери зібрали «миколайчики» для діток загиблих волинських бійців

16 Грудня 2016 15:44
Подарунки-миколайчики для 18 діток загиблих волинських Героїв зібрані, оформлені і їдуть до малечі на Волинь.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала Наталія Попова.

«У суботу, 17 грудня 2016 року, о 15.00у Ковелі в Палаці учнівської молоді відбудеться казка - Свято Святого Миколая! Саме на цьому дійстві наші дітки з рук чарівниці-волонтерки ЛюдмилиСавіної отримають ці чудові Миколайчики! Якщо хтось з дітей не зможе побувати на святі - Люда вручить подаруночок у понеділок 19 грудня! Нам обов’язково передадуть фото-звіти зі щасливою малечею, в якої збулися мрії! А підопічних діточок в нас побільшало - вже 18...», - йдеться у дописі Наталії Попової.

Крім того, волинянка особисто подякувала усім тим, хто відгукнувся і долучився до створення подарунків.

«Дякую, що довіряєте моім постам…Дякую!! Дякую! Дякую:Andrii Telizhenko за подарунок Вишневській Соломії (1,4 роки)Katia Ostrovska за подарунок Артемук Дарусі (3 роки)Ирина Приходько за подарунок Корнач Дарусі (3 роки)Irina Shevchenko за подарунок Тричук Катрусі (4 роки)Анна Бутенко за подарунок Тричук Вікторії (6 років) Виктория Бородина (Viktoria Kashapova) та Марія Костюк за подарунок Задорожній Анюті Ліда Веремчук-Вознюк за подарунок Тарасюк Дарусі (6 років) Дарина Вакіна за подарунок Данилевич Іваночці (11 років) Юля Костюк за подарунок для Штанської Вікторії (14 років) Ira Khomiak та Наталія Водько за подарунки для Шилік Танюши (15 років) Ira Nosova за подарунок Кияну Данилку (1,5 років) Olena Biruk за подарунок Шиліку Артему (4 роки) Olga Winfrey Наталия Романенко за подарунок Ярмолюку Микиті (7 років) Ігор Алексєєв за подарунок Задорожному Анрію Lyubov Ivanov та Anna Vovchenko за подарунок Ярмолюку Максиму (13 років) Мирослава Янчук за подарунок Артемуку Івану (12 років) Валентина Канвишер (Valentina Kanvisher) за подарунок Вишневському Євгену (11 років) Наталія Слупко за подарунок Артемуку Максиму (13 років)...Александр Погребиский за кошти на планшет для сина загиблого Луцького Героя (передано Олег Кобилинський, чекаємо від нього звіт) Пані Ірині Хомяк ще окремо дякую за 15 ящиків печева для діточок!!», - пише пані Попова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus