USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь попрощалася з Героєм Олександром Мельничуком

20 Червня 2016 09:01
У День Святої Трійці поховали бійця Олександра Мельничука, який помер в зоні АТО. Не довго лишалося воїну до демобілізації, але Господь вирішив інакше. Відійшов у вічність улюблений син, брат, чоловік та батько. Попрощатися з захисником Вітчизни прийшло чимало людей: найрідніші, друзі і знайомі, односельчани та представники влади, - інформує Район. Рожище.

«Це велика втрата для нас, адже він виконував свій обов’язок – захищати Батьківщину. Олександр пішов добровольцем, не ховався від війни, він знав, що його побратими захищають рідну землю там, на передовій і бажав бути разом з ними. Я щиро співчуваю Вам і знаю: Герої не вмирають!», - наголосила Інна Гайворонська, голова Рожищенської РДА.

«Він віддав життя за Україну, її мову, прапор, за нас з Вами! Він герой! Дякую Вам, за героя!», - співчував Андрій Музика, голова Рожищенської районної ради.

В останню путь героя провели з усіма почестями.

Співчуваємо родині! Вічна слава і спокій воїну. Герої не вмирають!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Коля Показати IP 20 Червня 2016 09:21
жаль. що таке робиться в нашій країні. Гинуть люди. Як можна владі зараз сміятися проводити розважальні заходи, якщо люди гинуть??? проводять заходи а разом з тим всі здають військовий збір. Співчуваю родині загиблому. Нехай земля буде пухом!
Микола Бабій Показати IP 20 Червня 2016 09:21
Упокій, Господи, душу воїна зі Св"ятими. І даруй нам МИР.
Волиняни Показати IP 20 Червня 2016 09:27
Дуже шкода.... Вічна пам'ять.
Демян Показати IP 20 Червня 2016 14:43
Вічна Память мому Хресному... Нехай земля йому буде пухом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus