USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинь попрощалася з «кіборгом» Вадимом Демчуком

8 Липня 2015 13:46
У середу, 8-го липня, Нововолинськ прощався із загиблим Героєм – Вадимом Демчуком.

Сержант десантних військ, 39-річний Демчук Вадим Володимирович, був командиром 9-ї роти 80-ї аеромобільної бригади 3-го батальйону першого взводу. Із 14-го січня 2015-го року захищав новий термінал Донецького аеропорту у зоні АТО, - інформує БУГ.

Востаннє рідні виходили із ним на зв’язок 20-го січня. Батько “кіборга” занепокоївся відсутністю зв’язку із сином та звертався за допомогою до Служби безпеки України. Пізніше згорьованому батьку повідомили, що його син потрапив у полон.

Ідентифікували загиблого воїна за ДНК. У вівторок, 7-го липня, тіло загиблого військовослужбовця дісталося дому.

Попрощатись з побратимом прибули бойові товариші героя, представники військкомату.

Символічним було те, що під час прощання із Вадимом, над його будинком з величезною силою пройшла справжня буря. Плакали люди, плакало та бунтувало небо.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині і близьким загиблого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
увага Показати IP 8 Липня 2015 17:05
На Волині люди не вийшли зустрічати тіло "кіборга" http://ua.korrespondent.net/ukraine/3536907-na-volyni-luidy-ne-vyishly-zustrichaty-tilo-kiborha Нововолинці-вівці
Анонім до увага Показати IP 9 Липня 2015 05:52
Вся Україна про це ПИШЕ і ЗНАЄ. http://patrioty.org.ua/tilo-ofitsera-kiborga-shho-zaginuv-za-batkivshhinu-v-ridnomu-misti-zustriti-ne-znayshlos-komu/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus