USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь просить більше газу – для гарячої води

3 Листопада 2014 10:49
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик переконуватиме керівництво Міненерго та «Нафтогазу» розглянути питання зі збільшення лімітів споживання газу, для того щоб забезпечити гарячою водою населення.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 3 листопада.

Надати в ОДА пропозиції щодо збільшення лімітів газу з метою налагодження подачі теплої води на побутові потреби просив міських голів міст обласного підпорядкування голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. З його слів, наразі лише двоє з чотирьох міських голів надали таку інформацію, яка потрібна вже сьогодні для аналізу.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, ліміти споживання газу зменшили для області – на 30 %, для Луцька - на 35%. Для обігріву та подачі гарячої води лучанам газу не передбачено взагалі, адже його ледве вистачає на опалення житлових помешкань. Через це гарячу воду у місті подають лише по суботах та неділях.

У середу, 5 листопада, очільник області планує зустрітися з очільниками Міненерго та «Нафтогазу» та проситиме, у рамках угоди з поставок газу з Російської Федерації, розглянути питання збільшення лімітів, заради того, щоб забезпечити мешканців найбільших міст Волині подачею гарячої води для побутових потреб. До кінця дня він просив першого заступника проаналізувати стан виконання постанови про використання газу для опалення та побутових потреб з врахуванням обмежень, доведених для підприємств теплоенергетики та комунального сектору, щоб можна було вносити пропозицію в Уряд про перегляд лімітів. До розрахунків закликає він підключити і ПАТ «Волиньгаз».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучани Показати IP 3 Листопада 2014 11:35
Нехай спочатку платять повну ціну газу ,а не пільгову. Населення платить близько 1 грн за куб,при закупівлі 7 грн за куб.
Анонім до лучани Показати IP 3 Листопада 2014 11:40
А ти олігарх будеш платити не 7 , 20 грн за куб газу. А ми чим будемо платити.Пенсію і зарплати збільшили.Може хай краще взагалі не платять пенсій, і зарплат людям.Хай усі пашуть на тебе одного бандита задарма, а живуть у бараках,бо така непотріб ,як ти людей має не за людей. Як земля носить таких нелюдів.Чого ти тут, а не на Донбасі, не захищаєш свої статки,накрадені.
лучани до Анонім Показати IP 3 Листопада 2014 11:47
Непотріб є дармоїди,які нічого не заробляють тільки жебрають. Привикли,що все їм нахаляву .Менше бухати будуть та курити.
НН до лучани Показати IP 3 Листопада 2014 14:07
к чему привык ты, расскажешь?
Психіатр до лучани Показати IP 3 Листопада 2014 12:03
згинь телепень, бо прийдеш в лікарню з раком а я скажу що безкоштовної медицини немає, плати кур*о за все з своєї кишені, по ринкових цінах.
лучани до Психіатр Показати IP 3 Листопада 2014 12:13
І за медицину потрібно платити повністю.
Ky? до лучани Показати IP 3 Листопада 2014 13:47
держава підтримує громадянина, інакше для чого йому платити податки?
лучани до Ky? Показати IP 3 Листопада 2014 13:58
Держава повинна підтримувати тих,хто неможе фізично працювати. А не бугаїв,які тільки пити та курити можуть.
нн до Психіатр Показати IP 3 Листопада 2014 14:10
все так. Только, если психиатр будет лечить рак, то я скажу, чтобы ты еще больше платил за учебу в медицинском заведении. По рыночным ценам и за будущий моральный ущерб жителям города.
опа Показати IP 3 Листопада 2014 16:21
Якщо збільшать ліміт, це буде перше питання, яке вирішив голова ОДА. Респект.
Бригадир Показати IP 3 Листопада 2014 22:04
Ні *** він не вирішить. Чомусь у Львові, Рівному гаряча вода подається, там спрацювали на всіх рівнях, а ці тимчасові правителі сідять тільки і трусяться... за свою дупу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus