USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь зустріла перших демобілізованих бійців

19 Березня 2015 15:45
Перших демобілізованих волинян зустріли на Волині. Про це інформує Ковельський центр допомоги бійцям.

"Сльози...Сльози щастя лив сьогодні Ковельський центр, щастя від того, що маємо честь зустріти 10 Героїв-волинян, які дочекались дємбеля, а разом і можливості повернутись у рідні домівки, де їх так чекають! Найпозитивніший ранок за увесь цей час розпочався о 10:20 на залізничному вокзалі Ковеля. Ми зустрічали військових 308 бригади, які були бійцями нашої рідної 51-ої, але після її розформування хлопців перевели у 308, зокрема 10 демобілізованих бійців з Артемівська", - інформують волонтери.

З їх слів, побачивши потяг, сердце билось так часто, що здавалось і геть розірветься, біль і радість сплелися во єдине відчуття: радість за повернення живими наших земляків, наших Героїв, біль від того, що війна ще не скінчилася і зустрічаючи цих, ми відправляємо туди інших.

"Однак це був їх день, тому усмішка не сходила ні з наших, ні з їхніх облич. Хлопці щасливі. Були і позитив і туга від того, що побратими лишились там, багато спогадів. Лунали подяки усім волонтерами, хлопці були щасливі, що їх так зустріли, такого вони не очікували, були і сльози смутку за втратами з якими ніколи сердце не змириться", - йдеться у повідомленні.

Вони - це наша гордість і в них наша сила!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus