USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньбаскет» переміг дублерів майбутніх суперлігових суперників

7 Жовтня 2015 13:13
На передсезонних змаганнях з баскетболу «Кубок Луцька – 2015» луцький «Волиньбаскет» продовжив громити суперників. Після перемоги над сусідами з Рівного БК «Лавісс» (83:50) у наступні ігрові дні дісталось дублям южненського «Хіміка» та «Черкаських мавп».

«Хімік-2» - «Лавісс» 83:69 ( 21:18, 29:15, 21:21, 12:15)

Зважаючи на те, що троє баскетболістів з Рівного мають досвід виступу в Суперлізі, друга гра, яку провели южненці на майданчику у Луцьку не була для них легкою, проте завершилася усе ж перемогою.

«Волиньбаскет-WOG» - «Черкаські мавпи-2» - 105:42 (23:13, 28:6, 24:9, 30:14)

Дублери черкащан розуміли, що з майбутнім представником Суперліги гра буде нелегкою. Господарі паркету впевнено перемогли, систематично нарощуючи очкову перевагу у кожній чверті матчу. Втім, попри поразку, для молодих гравців дублюючого складу «Мавп» це був гарний досвід.

«Знову програли з великою різницею. Суперник у цьому сезоні гратиме у Суперлізі, тому це абсолютно різний рівень. У нас молоді гравці, випробовуємо їх у матчі проти дорослих команд. Наприклад, Костянтин Прокопенко, гравець 2000-го року народження, грав проти наддосвідченого Володимира Орленка. Для наших дітей це великий досвід, це дуже корисно для їхнього розвитку», - прокоментував поразку головний тренер

«Черкаських Мавп-2» Володимир Чурсін.

«Лавісс» - «Черкаські мавпи-2» - 76:71 (21:23, 15:15, 16:15, 24:18)

У матчі аутсайдерів турніру важко було визначити фаворита. Врешті досвід рівненчан взяв гору. Перевага здобута в останній чверті дозволила «Лавіссу» перемогти.

«Волиньбаскет-WOG» - «Хімік-2» - 72:65 ( 28:16, 16:18, 12:13, 16:18)

Здавалося б лучани так само переможуть третього суперника у турнірній сітці, як двох попередніх. Та останній матч став найбільш інтригуючим. Нагадаємо, минулого сезону ці колективи сперечалися за вихід у «Фінал чотирьох» Вищої ліги. Тоді більше пощастило южненцям, зараз «Волиньбаскет» взяв реванш.

Молоді гравці з Южного намагалися грати у «швидкий» баскетбол. А команда «Волиньбаскет-WOG», яка відновлюється після серйозних навантажень навчально-тренувального збору, не повною мірою могла проявити свої ігрові якості та вміння. Потрібно зважати й на те, що перед стартом нового сезону склад «Волиньбаскету» оновився на 70 %. Протягом усієї гри тренери та гравці «Волиньбаскету» не випускали ситуацію з-під контролю, вели в рахунку, намагаючись збільшувати свою перевагу. В результаті «Волиньбаскет-WOG» отримав у завершальній грі турніру «Кубок Луцька-2015» бажану перемогу.

За підсумками змагань організатори нагородили найкращих амплуа. Найкращим нападником став Ярослав Войтович («Черкаські мавпи»). Найкращим захисником став Дмитро Кунчик з южненського «Хіміка». Юрій Кузьмінець з рівненського «Лавісса» став найкращим центровим. А MVP (найкращим гравцем) турніру став новачок «Волиньбаскету» Євген Коров'яков.

«Вже більше зрозуміла картина гри нашої команди: взаємодія гравців краща і я з ними краще розуміюся. Та кожен наступний матч турніру був важчий. Розслаблятися не можна, у нас молода команда. Ми як клуб підтягуємо свої організаційні моменти. Практично всі наші майбутні суперники у Суперлізі провели хороші спаринги. Ми теж плануємо до початку чемпіонату зіграти мінімум одну товариську зустріч. Будемо шукати собі суперника», - розповів головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus