USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинян просять допомогти погорільцю

23 Листопада 2015 08:00
Мешканець села Гончий Брід Ковельського району Юрій Чуль, у якого згоріла домівка, потребує допомоги.

Про це повідомляють волонтери на сторінці Ковельського центру допомоги 51 ОМБР у мережі Фейсбук.

«В селі Гончий Брід Ковельського району сталося лихо. Згоріла хата у Чуля Юрія Володимировича, 1959 року народження, пенсіонера, що хворіє на туберкульоз. Нічого не залишилося. Чоловіка на своєму подвір'ї прихистила у літній кухні чуйна сусідка – Колінчук Віра Тимофіївна», – йдеться у дописі.

«Пану Юрію потрібно все – від одягу та постілі до мінімальних меблів та посуду. Трагедія погорільця ще й у тому, що він має двох синів. Одному – 21 рік, проживає та працює у Вінниціькій області, а другому, старшому сину – 26 років. Він жив разом із батьком, ніде не працював та постійно пиячив, через таку одну п’янку і спалахнула батьківська хата, чоловік лишився прихистку. Важка доля – сам виховував синів, бо дружину лишили материнства, коли старшому сину було лише 5 років. Все життя сам. Про нього багато хорошого розповідає сусідка Віра Тимофіївна, яка доомагає йому після трагедії. Чоловік хворіє туберкульозом, щороку лікується. Пенсія становить 1048 гривень, її ні нащо не вистачає. Потребує допомоги небайдужих людей, буде радий будь-якій допомозі речами чи коштами», – пишуть волонтери.

Картка Укргазбанк 4026 3310 9109 3303

Контактний телефон Віри Тимофіївни: 097-725-98-61

РЕПОСТ!!Погорільцю потрібна допомога...В селі Гончий Брід Ковельського району сталося лихо... Згоріла хата у Чуля Юр...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 22 листопад 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus