USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинян просять дисциплінувати себе

23 Березня 2014 09:21
Правоохоронні органи Волині звернулися до мешканців краю із тим, щоб нагадати їм, як правильно себе поводити під час нинішніх подій в державі.

Враховуючи політичну ситуацію, яка склалася сьогодні в державі, спроби дестабілізації суспільної обстановки та сепаратистські настрої окремих осіб, будьте уважними, обережними і спостережливими, особливо якщо ви перебуваєте у місцях масового скупчення або відпочинку громадян. Дисциплінуючи себе, ви можете запобігти будь-яким надзвичайним ситуаціям, запевняють у прес-службі волинської міліції.

Зокрема, слід пам’ятати:
– звертайте увагу на осіб, які перебувають поруч із вами;

– завжди контролюйте ситуацію навколо себе у транспорті, культурно-дозвільних, спортивних, торгових, адміністративних центрах тощо;

– у разі виявлення залишених без нагляду речей, спробуйте встановити, кому вони належать або хто міг їх залишити. Якщо власника не встановлено, негайно повідомте про знахідку працівників міліції;

– не намагайтеся заглянути всередину підозрілого пакета, коробки, іншого предмета; зафіксуйте час його виявлення; намагайтеся зробити все можливе, щоби люди відійшли якнайдалі від знахідки: викличте правоохоронців за номером 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 23 Березня 2014 09:38
Усі інструкції лишіть собі.Ви біля себе звертайте увагу на оточуючих.Це абсурд.У руля скрізь дебіли.
333 Показати IP 23 Березня 2014 09:44
УВАГА !!! Інформація для "Правого сектору","Самообороні" та воінам - Афганцям - злочинний Донецький ОБЩАК - "ЗАХІДІНКОМБАНК" ( м. Луцьк, пр-кт Перемоги,15 ) фінансував "тітушок" та "беркут", які вбивали людей. Цей ОБЩАК продовжуе фінансування "тітушок", які агітують проти незалежності України. Пора покінчити з цим ЗЛОДІЙСЬКИМ ОБЩАКОМ. Керівник цього ОБЩАКУ - Галина СКИБА. ПОРА ВІДПОВІСТИ ЗА ЗЛОЧИНИ !
Анонім до 333 Показати IP 23 Березня 2014 09:49
шановний ти вже місяць пишеш одне й те саме.Їм всім до п.. той західінкомбанк.Іди і кінчай сам....так легше і не задобуй людей.
112 до Анонім Показати IP 23 Березня 2014 10:02
Згоден-цей 333 вже пару тижнів копіює один і той самий комент.Як не може зрозуміти що общак не там.
Задолбал до 333 Показати IP 23 Березня 2014 10:54
Че дурко кредитов в этом банке понабирал ? Не бойся придут исполнители опишут твое имущество и арестуют его. А такую ахинею писать и смешить людей не надо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus