USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинян закликають іти до «бурси»

6 Червня 2014 22:00
Волинян закликають іти навчатися у професійно-технічні училища, мовляв, саме у таких кадрах не забезпечений ринок праці в області. Здобувши робітничу професію, представники соціально-вразливих верств населення матимуть соціальний захист.

У коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини заступник начальника управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Валентина Загрева розповіла, що професійно-технічні професії в нашому краї користуються попитом на ринку праці.

Зауважимо, на Волині навчальні заклади щороку випускають 7 тисяч кваліфікованих робітників. Професійну освіту здобувають більш як із 100 професій. Зо півтисячі студентів продовжують своє навчання у вищих навчальних закладах.

Також профтехосвіта є гарантом соціального захисту учнівської молоді, бо ж 40% учнів, які здобувають професійну освіту, належать до категорії соціально незахищених людей.

«Для підготовки кваліфікованих робітників сформований потужний педагогічний колектив. Це 1030 викладачів, 12% з яких – нагородження нагрудними знаками «Відмінник освіти України», 20% викладачів і майстрів мають педагогічні звання, 6-ро – заслужені працівники освіти України», - розповідає Валентина Загрева.
Професійність волинських майстрів із «золотими руками» оцінили й на міжнародному рівні.

Цього року волиняни отримали золоті медалі на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2014», зокрема, нагороджені: навчально-методичний центр ПТО, Луцький центр ПТО, Камінь-Каширське та Нововолинське вищі професійні училища.

До слова, сьогодні, 6-го червня, відбулося свято професійно-технічної освіти в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
думай Чапай Показати IP 6 Червня 2014 22:55
Валю , якщо будеш допускати те , що чверили твої попередники. А ти вже зараз у своїх перших кроках повертаєш НА СЛИЗЬКУ СТЕЗЮ . Сама зїдеш,як собака з простої соломи , Й підуть в бурсу тільки лохи , контингенту буде кастофічно бракувати, Подумай чи варто тримати в системі знахабнівших типів і втрачати свій рейтинг, Рейтин ПТО.
Петро Показати IP 7 Червня 2014 12:32
Прищур в неї якийсь ...тойво...
Колік Показати IP 7 Червня 2014 12:55
Най своїх дітей,або внуків здасть в бурсу і буде всім щастя.
Яяя Показати IP 7 Червня 2014 13:24
Пропоную випускників бурси не брати до армії , а брати лише з вузів.
освітянин Показати IP 7 Червня 2014 13:28
Першочергове завдання : - ліквідувати корупційне управлінське гніздо, створене попередниками, особливо в питанні ЛВПУ. Не підтримувати, не покривати, - а ЛІКВІДУВАТИ! Інакше управління не буде варте й бурси . Обставини змінились: " я начальник - ти дурак " - НЕ ПРОЙДЕ! Успіхів!.
Педагог Показати IP 7 Червня 2014 15:58
А чому Загреву В. подали як заступника начальника управління освіти, вона ж сама - начальник, чи я щось пропустила? В нашій кадровій політиці все таке швидкоплинне, що не встигаєш.
з ЛВПУ Показати IP 8 Червня 2014 23:01
КОРУПЦІОНЕРИ 3 УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ і НАУКИ ВОЛИНСЬІСОЇ ОДА ЗНИЩУЮТЬ ПТО ВОЛИНІ Керівники управління 0 і Н змінюються, а корупція процвітає. Не стала винятком і нова очільниця освітян Волині. Злодійсько — корупційні дії Поповича М.М. — Грушки Г. М. пані 3агрева В.Я. продовжує прикривати, як і її попередник Хоміч О.С. 3а рік, що минув після попередньої виставки досягнень ПТО Волині, занепад профтехосвіти набрав прогресивного розмаху. Особливо це помітно по «справах» ДПТН3 «Луцьке вище професійне училище». Тільки в поточному календарному році керівники управління 0 і Н з черговим річним директором ЛВПУ Богданцем В.В. після довготривалих слізних вмовлянь, зуміли звільнити з займаних посад училищних гіперзлодіїв: головного бухгалтера Некрасову Н. В. та ії позашлюбного друга заступника директора з АГР, власника притону, авторитета Панькевича С. Г. В минулому році рішенням суду був звільнений з посади директора ще один злодій-хабарник — корупціонер Батов Г. Ф. Детальніше про корупцію в управлінні 0 і Н та ЛВПУ можна почитати в інтернет виданнях: Четверта влада - Батов Г. Ф. «У Луцьку директору ВПУ 9 за вимагання грошей ...» та інші. Вголос - Батов Г. Ф. «3 студентів училища брали гроші за практику» та інші. Волиньпост - Батов Г.Ф. Під прицілом - Батов Г.Ф. Волинські новини Батов Г. Ф. та Виставка досягнень ПТО Волині 2013 р. Сьогоднішні матеріали про виставку досягнень ПТО 06. 06. 2014р у всіх інтернет виданнях. ГЕТЬ КОРУПЦІЮ ТА КОРУПЦІОНЕРІВ 3 ПРОФТЕХОСВІТИ ВОЛИНІ !!! P.S. Шантажем можновладців, Батов Г.Ф. домігся працевлаштування викладачем в ЛВПУ. Управління О і Н переконує: засуджений злочинець – ЗЕК (засуджений за КК України) і освіта сумісні. Яким правовим документом це може підтвердити управління освіти, в особі Загреви В. Я.
до з ЛВПУ до з ЛВПУ Показати IP 9 Червня 2014 15:18
Ти троляко з ЛВПУ ти вже всіх дістав і ЛВПУ також, не троли під кожною статтею!!! Твої слова тільки тебе стосуються. Батов вже відповів перед законом, йди це все йому в очі скажи, до чого тут новий начальник управління? Ти до неї з таким текстом офіційно не звертався!!! Якого хочеш? І чого пишеш під кожною статтею?
нуль вона нульова Показати IP 29 Квітня 2015 20:58
Батов - НЕ відповів , - по заслузі перед Законом . З офіційними зверненнями до НЕЇ звертались не одноразово ... , а х...лі толку ?
атаманшою банди М бу Показати IP 9 Травня 2015 20:34
Сьогодні о 11:17:00 Волинянин обікрав школу Училищним ( Луцького ВПУ - кражі на мільйони ) злодіям поки " На АТАСІ " стоїть Загрева В. Я. ; Мишковець ; і тому подібні нічого не загрожує Волинянин поцупив з школи монітор. За крадіжку молодику загрожує до трьох років позбавлення волі. До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про крадіжку монітора зі школи, - інформує прес-служба волинської міліції. Працівники міліції встановили: до вчинення правопорушення причетний 18-річний місцевий житель. Молодик зайшов до навчального закладу, коли там вже нікого не було. Один із кабінетів був відчинений, тож звідти спритник і викрав монітор. Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області за вказаним фактом розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер злодію загрожує до трьох років позбавлення волі.
хто заплатить за хиж Показати IP 12 Липня 2015 23:16
Мало в цьому світі справедливості . Все проходить . Гріх лишається . Вижити з світу божого Наталію Гальчун - ... .Вона до училища і в ньому, будучи в позитиві училища ... до правдивого привітання М.М. Поповича , до появи на Їхньому шляху батовців . Поламали сволочі людям життя ,- за правду, але Її не зламали . . . "Вдячні" і їхні підлі продажні слуги-раби ; коли поїли,ставили на коліна , били людину яка допомогала важкохворій ділити горе і радість , хліб , сіль на глибокі душевні рани . . . Вишукано звірі - виродки познущались над беззахистною, герої , посадили "на склянку", замордували бушогуби , - красивого диктора телеканалу Тоніс , тамаду , життєрадісну матір, людину з багатим внутрішнім світом ... світла тобі, Вічна пам"ять, Наталіє , пробач !!! Царство небесне ! Спочивай , з Богом !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus