USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянам пропонують викупити картину для лікаря Тетяни Білінскі

24 Вересня 2015 16:30
Волинська медсестра Тетяна Білінскі незабаром святкуватиме день народження. Волонтери звертаються до волинян з пропозицією зробити приємний подарунок відважній жінці - викупити для неї картину. Про це в мережі інформує в мережі волонтер Оленка Цикіна.

"Дорогі друзі, меценати, доброчинці! Незабаром у Тані Білінскі, нашої лучанки, яка віддала своє здоров"я, рятуючи бійців на передовій в зоні АТО, день народження. Можливо хтось із вас відгукнеться і викупить цю картину в подарунок для неї? Це був би вчинок, гідний поваги. Таня бачила цю картину і в захваті від неї. Або просто придбайте цю картину для себе, і частина грошей піде для лікування Тетяни. Будьмо доброчинцями! Бог сторицею поверне добро і достаток у Ваше життя!", - йдеться у повідомленні.

З її слів, автор картини Катерина Лисова знизила вартість картини, тепер її можна придбати за 2000 гривень!



Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що легендарна лікарка з Волині, яка рятувала наших бійців на сході, отримала нагороду.

Раніше повідомлялося, що волонтерка медичної служби ДУК під час евакуації поранених з Донецького аеропорту отримала сильне отруєння газом. У результаті отруєння перестали працювати нирки і печінка, а також у неї тромбоз судин.



Наразі Тетяна перебуває на лікуванні у клініці Будапешта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus