USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка просить небайдужих допомогти врятувати її донечку

9 Січня 2017 09:33
У трирічної Даринки з Волині діагностували рак крові. Щоб врятувати дитину, необхідне довготривале та дороге лікування за кордоном. Про це повідомляє Район.Любомль.

На своїй сторінці у соцмережі про це написала інспектор сектору моніторингу, старший лейтенант поліції Любомльського відділу Мар’яна Маїло. Жінка просить всіх небайдужих людей допомогти врятувати їхню крихітку.

«У моєї старшої донечки Даринки діагностували страшну хворобу – гострий лімфобластний лейкоз (рак крові). Щоб врятувати дитину необхідне довготривале та дороге лікування за кордоном. Усіх небайдужих прошу про допомогу. Також якщо хтось стикався з такими випадками у своєму житті, прошу про пораду щодо хороших фахівців, медичних закладів із лікування онкологічних захворювань, інформацію про благодійні організації чи соціальні програми щодо лікування онкохворих дітей закордоном (Білорусь, Ізраїль, Німеччина, Польща, Франція, Іспанія тощо).



Картка ПриватБанку № 5168 7572 1976 9660 на ім'я Маїло Мар'яна Михайлівна. Тел.098-8072625. Буду дуже вдячна за допомогу, пораду, підтримку», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 9 Січня 2017 22:01
Господи, нечасне дитя, і де тільки та хвороба береться? Сили і терпіння мамі у боротьбі з недугою...
Мамі Показати IP 10 Січня 2017 12:52
Інформація для мами: багато інформації є на сайті donor.org.ua . І про лікування, і допомогу, і про благодійні фонди. Здоров'я дитині!!!
Dantshik Показати IP 16 Квітня 2017 15:22
Шалом! Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас! Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього! Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків! Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога, Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості! І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини! І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть! Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо! Радість в Господі, сила наша! Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. (Матф.5: 4) Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля! У Тебе всі часи і терміни! Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus