USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянка виборола «срібло» Перших Європейських ігор

17 Червня 2015 09:09
Зовсім трохи не вистачило нашій діючій чемпіонці світу з жіночої боротьби ковельчанці Юлії Ткач для здобуття золотої медалі Перших Європейських ігор-2015.

У 1/8 фіналу Європейських ігор 16 червня волинська борчиня Юлія Ткач впевнено перемогла румунку Андреу Сімон (5-0), у чвертьфіналі поборола польську спортсменку Моніку Міхалік (3-0). У півфіналі українці протистояла білоруска Марія Мамишева, яку Юлія перемогла з рахунком 5:0.

У фінальному поєдинку з боротьби українська спортсменка зустрілась з 22-річною росіянкою Валерією Лозінською. У напруженій боротьбі та із сумнівним судійськтвом (за словами коментатора) Юлія поступилась з мінімальним рахунком 5-4 (3-1 - офіційний результат), виборовши срібну медаль Перших Європейських ігор, - повідомляє «ПроКовель».

Нагадаємо, у столиці Азербайджану Баку тривають перші в історії Європейські ігри. До збірної України увійшло 243 спортсмени, серед яких і вихованка ковельського тренера з вільної боротьби Анатолія Мілєхіна 25-річна Юлія Ткач (дівоче прізвище Остапчук). Вона - Заслужений майстер спорту, чемпіонка світу 2014 року і дворазова чемпіонка Європи. У минулому році за рішенням Національного олімпійського комітету Юлію визнано найкращою спортсменкою України в першому осінньому місяці, а її нинішнього наставника Андрія Пістуна названо найкращим тренером вересня. У 2015 році Юлія очолила світовий рейтинг борчинь вагової категорії до 63 кілограмів.

Варто зауважити, 19 червня на боксерський ринг Європейських ігор вийде ще одна ковельчанка Тетяна Коб.

До слова, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, вчора, 16 червня, лучанка Марія Повх у парі з одеситкою Анастасією Тодоровою посіли третє місце у веслуванні на байдарці-двійці на Європіаді в Баку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
аяяй Показати IP 17 Червня 2015 11:26
Да судья явно подыгрывал российской спортсменке.
Вова Показати IP 17 Червня 2015 17:25
Мда судді явно підсуджували майже усім хто боровся проти україни не ігри а цирк.((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus