USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Уродженка Волині виборола в Угорщині золото для України

25 Січня 2017 11:23
Угорське місто Ньїредьгаза 22 січня стало прихистком чималої кількості легкоатлетів, в тому числі і команди з України. Волинянка принесла нашій країні перемогу, інформує офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

Сектор стрибків у висоту серед жінок став переможним для нашої землячки з Володимира-Волинського Анастасії Матвійок, яка уже декілька років тренується у Львові.

Анастасія Матвійок перемогла з результатом 1,78 м, який до того ж став її особистим рекордом. До цього найкращим досягненням у приміщеннях у кар’єрі Анастасії були 1,70 м, показані нею 16 січня минулого року на "Меморіалі Олексія Дем’янюка" у Львові.

Ілона Заскалько в Угорщині була другою (1,75 м), а першу трійку замкнула Анна Пилявець (1,70 м).

У змаганнях зі стрибків у висоту серед чоловіків Сергій Слісенко подолав 2,15 м і став другим, а Вадим Кравчук з результатом 2,10 м був третім.

Ще одне призове місце маємо у секторі для потрійного стрибка, де Андрій Гусар у найкращій зі спроб показав 14,63 м і став третім.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
здиць-тиць Показати IP 25 Січня 2017 11:39
та воно то так, але Настя вже давно не волинянка, а львівянка. На Волині є класні стадіони, але немає манежу нормального, щоб цілий рік тренуватися по-людськи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus