USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинянці терміново збирають гроші на операцію

31 Жовтня 2016 18:00
Волинянка Наталія Устимук потребує термінової операції на серці, а саме – протезування висхідного відділу аорти та аортального клапана.

Такі складні операційні втручання роблять лише в Київських клініках і за чималі гроші, - пише ПроКовель.

В національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова, де Наталія вже отримала консультацію в кардіохірурга, операція коштуватиме 80 тисяч гривень. На жаль, в родини таких грошей немає, а їхати на операцію необхідно терміново.

«Хвороба постійно про себе нагадує, дуже тривожить. А коли ми ще й отримали невтішний висновок провідного фахівця в галузі кардіохірургії, професора Ростислава Вітовського, то хвилювання побільшало, адже операцію необхідно робити, як то кажуть, вже сьогодні, а грошей на неї немає», - кажуть родичі жінки.


Наталія Устимук сама виховує сина (дитина неповнолітня), працює.

«Просимо Вас, дорогі українці, врятуйте Наталю. Наперед дуже дякуємо всім, хто відгукнеться на наш крик про допомогу», - йдеться у повідомленні.

Телефон для довідок: 068 5626125

Картка Приватбанку: 5167987201799059
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus