USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни допомагають солдатам ремонтувати танки. ФОТО

20 Березня 2014 11:00
У військовій частині Володимира-Волинського кипить робота. Щоранку сюди приїздять кілька десятків нововолинських добровольців, які допомагають солдатам відновлювати виведену із ладу бойову техніку. Про це повідомляє «Нововолинськ діловий».

Автомеханіки, автослюсарі, спеціалісти різного профілю — ці чоловіки добровільно їдуть до військової частини, тимчасово залишивши поза колом своїх інтересів і основну роботу, і нагальні справи, і родини.

Організувалися вони самотужки, завдяки активній позиції багатьох громадських діячів міста, підприємців та осередку партії «Удар». Його очільник, Віктор Ромашевський, розповідає як щодня відвозить людей до військової частини і постачає запчастини та харчі, придбані за кошти благодійників.

В ці тривожні дні чималий шмат роботи взяли на себе і Андрій Цаан, і Валерій Курстак, і Віталій Бадзюнь та багато інших нововолинців. Активісти такої своєрідної акції підтримки для української армії запевняють, що зібрали уже понад сотню тисяч гривень на потреби військових, хоча більш нагальною вважають нестачу спеціалістів-ремонтників.

Командування механізованої частини у приватній розмові з журналістами зізнається, що не очікувало такої активної підтримки від цивільного населення і насправді здивоване її ефективністю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
БЕРКУТ Показати IP 20 Березня 2014 11:18
Злехкої руки п.КЛІМЧУКА Б,П, шматувалися військові містечка на Волині, та бази МО, а хто як не він лобіював захват приміщення Луцького ОМВК з оснащенним пунктом управління та налагоженої системой оповіщення для передачи його під господарський чи Адмін. Суд, а зараз військомат не може провести оповіщення військовозобовязаних, зато там зараз возседає СУДДДЯ, вот нехай він на пару з тим судьей і піз...є у КРИМ батьківщину ряьтувати...
Александр Показати IP 20 Березня 2014 11:38
Ну так...для себя ж готовят! Вопрос только как на пеллеты их перевести...
петрович Показати IP 20 Березня 2014 12:15
і це наша техніка ??? як стидно ( але що поробиш коли коштів не виділяли а грабили і продавали
так Показати IP 20 Березня 2014 13:11
Боже, це ж металобрухт. Скажіть, будь-ласка, де ви з вогнем в руках знайдете запчастини до ГАЗ-66?
Анонім до так Показати IP 20 Березня 2014 15:30
Це тримали на випадок ядерної війни, в ГАЗ-66 немає ніякої електроніки, одна контактна група на запалювання іскри, і вона витримає перший електромагнітний імпульс, якого не витримує сучасна електроніка автомобілів. Є ще і лампові радіостанції, причина та ж.
Лучанин Показати IP 20 Березня 2014 13:38
Страх....Як воювати з таким металоломом. Росія вже давнім давно таке по списувала та відправила на переплавку. Цю так звану "військову техніку", напевно з музеї позабирали.
Лучанин до Лучанин Показати IP 20 Березня 2014 13:40
один танк тільки....позорисько.
Опиум Показати IP 20 Березня 2014 13:47
яке ви маете моральне прво говорити про святого БОРЮ.за його тило та пузо молилося всьо МАСКОВСКЕ попивство.вин ну майже святий и ми грамадяне валини будемо його прасувать в президенти такой як вин повинене керувати крайною в кажному мисти по корови и по свини.кажннннной бабе по лопате кожному мужику по бутилке.в ньго гарна родина дитки онуки зяти.коханци доньк.все дуже щастливи.БОРЮ.не тогайте вин наш идеал майбутньго......ктойого пабаче-привет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus