USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волиняни лишились без пасовищ для худоби

27 Вересня 2014 08:00
Через незаконне користування ставом поблизу села Горзвин громадянином Никитюком місцеві мешканці залишились без пасовища для худоби – через його господарську діяльність затопило береги.

Про це йдеться у депутатському запиті під час чергової 30-ї сесії Волинської обласної ради.

Як зазначив депутат облради Валерій Діброва, до нього звернувся мешканець села Садів Луцького району Володимир Корольчук, який і повідомив йому про факти незаконного користування водоймою.
Зі слів місцевих, господарська діяльність Никитюка стала причиною того, що водойма затопила береги. А тому на місці, де селяни раніше випасали худобу, тепер - велика калюжа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Долар Показати IP 27 Вересня 2014 10:32
Хай би Діброва заткнувся і мовчав щодо незаконного використання земель. Скільки він використовує земель і скільки має договорів оренди заключених? Отут і є неспівпадання по числових вираженнях. Він забув як його сільгоспінспекція дрюкала по цих питаннях і як він при представленні одного із останніх губернаторів-демократів просив щоб в області розігнали сільгоспінспекцію? Забув? А інспекцію і справді розганяють. І правильно - вигнали Горбача, а ле лишились при владі одні корупціонери - Соколовська і Семенюк. Сокловську мама на посаду протягнула, а Семенюк - член Партії регіонів - і досі з неї не вийшла. ГАНЬБА !!!
Вася Показати IP 27 Вересня 2014 11:26
А шо худоба ще жива??!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus