USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Волиняни - призери турніру винахідників і раціоналізаторів

15 Листопада 2014 08:00
ХVІІ Всеукраїнський турнір винахідників і раціоналізаторів відбувся в Києві із 5 по 12 листопада. Серед 10 команд збірна команда Волинської області здобула ІІІ місце. Про це повідомили в управлінні освіти Луцької міської ради.

До складу обласної команди увійшли учні шкіл Луцька:

Рибачок Дмитро, гуртківець комунального закладу “Луцький міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді Луцької міської ради”, учень 10 класу НВК №9;

Янюк Дмитро, учень 10 класу комунального закладу “Луцький НВК “Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського” Луцької міської ради Волинської області”;

Єрмолаєв Гнат, учень 10 класу комунального закладу “Луцький НВК “Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського” Луцької міської ради Волинської області”.

Керівник команди Лукавий Петро Миколайович, учитель фізики Луцького НВК №9.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 15 Листопада 2014 10:52
Команда складалася з 5 учасників, а не з 3.... чому про інших ні слова?
Інна Показати IP 29 Листопада 2014 00:13
А я скажу чому. Пані Силка, яка готує інформацію "піарить" лише розкручені луцькі школи. В одній працює (працював) її чоловік, а друга також іде по головах, аби прославитися (попередні роки з батьків збираючи рекордні навіть для обласного центру кошти, а в цьому - здобуваючи сумнівні перемоги правдами й неправдами). На фото першим стоїть хлопчина у військовій формі напевно з військового ліцею. переконана, що саме він був капітаном. А для Силки перемога Вишкова чи військового ліцею (де, за її словами вчаться ті, кого виштовхали чи викинули як сміття Луцькі школи) або недоучені провінціали як колода в оці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus