USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни зізналися, що продавали голоси

25 Травня 2014 15:10
У п’ятницю, 23 травня, завершилася реалізація Всеукраїнської громадської інформаційної акції «Прийди на вибори! Захисти державу».

Про це повідомили активісти громадської організації «Асоціація Молодих Реформаторів» (АМоРе).

З 9 до 23 травня активісти АМоРе їздили по всій території області і закликали волинян йти на вибори та голосувати чесно.

«Усі без винятку люди думали, що ми агітуємо за якогось кандидата. Були люди, які казали, що їх ще ніколи ніхто не агітував не за кандидата і дивувалися цьому», - зазначила заступник голови АМоРе Марія Доманська.

Нагадаємо, що акція розпочалася з Луцька 9 травня. Потім активісти організації розпочали поїздки по області. У результаті вдалося охопити 12 районних центрів, чотири міста обласного значення: Нововолинськ, Володимир-Волинський, Ковель та Луцьк. Також містечка Устилуг, Берестечко, Колки, Торчин. Села Павлівка, Затурці, Черче, Старі Червища, Озеро, Розничі, Власюки, Положево, Голоби, Власюк, Згорани, Куснище, Переспа, Трилісці та багато інших. Загалом вдалося охопити близько 50-ти населених пунктів.

Виборцям поширювали флаєри із корисною для них інформацією (номер телефону гарячої лінії, час роботи виборчих дільниць, строки перевірки себе у списку виборців тощо), стрічки із символом прапора України та прапорці.

Щодо останнього, то активісти організації Антон Євтушок нагадав, що в рамках акції також була передбачена можливість виборцям написати лист Президенту. У них люди здебільшого писали про свої насущні проблеми. Листи будуть передані до Києва, а там уже всі листи з України передадуть новообраному Президенту.

Активісти також поділилися враженнями від відвідин усіх районів та спілкування із виборцями. Зокрема, вони прослідували тенденцію, що виборцям більше хочеться отримати прапорці, стрічечки, аніж інформацію, яку їм пропонують. Багато хто запитував, де продають голоси як реакція на заклик не продавати. Часто запитували, за кого голосувати. Також звучало запитання: а як проголосувати не вдома або не на дільниці. Активісти прослідкували тенденцію, що жителі Камінь-Каширського та Любешівського районів заявляли про свою готовність продати голоси. Так, у Камінь-Каширському знайшлися виборці, які зізналися, що на парламентських виборах продавали свої голоси конкретному кандидату.

Все ж громадські діячі висловили надію на те, що виборці поставляться відповідально до цьогорічних виборів Президента України і голосуватимуть по совісті, керуючись розумом, а не кишенями чи серцем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатолій Показати IP 25 Травня 2014 17:23
А я бачив як люди стояли в черзі до буса з прпорцем на Січовій. Чого б це? Може за портретами свого лідера?
Лучанка Показати IP 25 Травня 2014 22:03
вони продавали не голоси,а нас з вами,душі загиблих дітей.Ганьба іудам!
Анонім Показати IP 25 Травня 2014 22:47
ганьба торгівцям голосами!!!
луцьк Показати IP 25 Травня 2014 22:54
Не бачила нікого, хто б торгував голосами, гроші можна взяти, а вибір всеодно за Вами, шановні. Але хіба вистачить тих брудних грошей? Всеодно обіцянками нагодують і далі по накатаній системі відмиву), тут не допоможуть вже ні гроші, ні звязки, навіть ВИЛА не допопможуть !!! половина кандидатів - заслані козачки. Цікаво, напевно синочки кандидатів не служать в арміїї, бояться голову свою класти. ГАНЬБА
Kexfyrf Показати IP 26 Травня 2014 10:32
Незрозумілий лист від Тимошенко, який прийшов перед виборами. Я не давала згоди на використовування своєї адреси, хто дав дані і адресу? Не тому ж що Пустовіт від " Батьківщини" і на Волині так багато порушень на користь Тимошенко?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus