USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни з ночі займають черги до нотаріуса

24 Січня 2014 12:25
Люди по кілька місяців оформляють документи на майно.

«Якби ви знали, скільки сил і грошей йде на оформлення чи переоформлення будинку!», - скаржиться мешканка Каменя-Каширського Тетяна Сидорук. Оформити документи на приватну власність читачка називає «ходінням по муках», пише «Вісник+К».

Жінка 9 місяців оформляла документи на приватизований будинок і земельну ділянку, які хотіла переписати на себе після смерті чоловіка.

«Страшні черги до державних нотаріусів: якщо займаєш чергу о 8.00, то потрапиш на прийом о 15.00. Вперше, як прийшла до нотаріальної контори, одна жіночка років під 80 розказувала, що уже 33 раз приїхала», - пише Тетяна Сидорук.

Одного разу під дверима розгорівся скандал, мало не дійшло до бійки. Жінки стояли біля дверей, щоб не проходили без черги.

«Це ще щастя, що є такі добровольці. А якщо немає, то можеш цілий день вистояти і піти ні з чим. Люди займають черги о четвертій годині ночі!», - каже жінка.

Тож, щоб оформити своє, нажите важкою працею добро, треба кілька місяців простояти у чергах спочатку під дверима нотаріусів, а потім ще й у БТІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ольга Показати IP 24 Січня 2014 12:52
Яке БТІ.... перш ніж писати дурниці, ви почитайте процедуру оформлення... Нотаріус не реєстратор в реєстраційній службі ... що має строк для реєстрації 14 днів, він і видає спадщину і реєструє право власності все в один день....а ще вам і консультацію хочеться
Ольга Показати IP 24 Січня 2014 12:57
доповнення: а по 33 рази ходять ті, які не записують ні переліку документів, ні графіку роботи, і які сьогодні взяли документи, а не взяли паспорт, або прийшли завтра не взяли гроші Не потрібно скаржитися, ви сядьте на місце того працівника у 1700 грн. і помісника 1200грн. і попробуйте попрацюйте.... при тому всьому.... що нотаріус не державна служба, щоб не скиглити, то Т. Сидорук потрібно було йти до приватного нотаріуса, але і там би невгодили.... написала... би швидко, але дорого...
Анна Показати IP 24 Січня 2014 12:58
А чому Ви не піде до приватного нотаріуса для оформлення спадщини, де не потрібно стояти в чергах?
тидура до Анна Показати IP 24 Січня 2014 14:30
тому що крімтебе всі бідні бо чесні
вася Показати IP 24 Січня 2014 14:00
Журналісти.! Якась невдоволена громадянка написала заяву, а ви давайте робіть з мухи слона. Спочатку розберіться, а потім пишіть.
дурна вася до вася Показати IP 24 Січня 2014 14:31
ти усім задоволений? Тебе все влаштовує? Ти просто ніде не був і гавнот бачив
ВАСЯ Показати IP 24 Січня 2014 15:24
Вже не раз писали про тих званих журналістів. Та чомусь свої новини ніхто не підписує. Мабуть соромляться признатись хто є авторами своєї писанини.
ВАСЯ Показати IP 24 Січня 2014 15:24
Вже не раз писали про тих званих журналістів. Та чомусь свої новини ніхто не підписує. Мабуть соромляться признатись хто є авторами своєї писанини.
Вальдемарчик Показати IP 24 Січня 2014 16:29
Так, підтверджую, в нотаріуса щось переоформити - то тре півжиття віддати! Моя мама теж після смерті тата пробувала переоформити квартиру в нотаріальній конторі №1, що на Київському майдані (справа від ОДА, за Вопаком), та дарма. Водили за ніс цілий рік, справа не зрушилась ні на крок. Нотаріуси все хочуть, щоб їм лапу помазали... А навіть як захочеш забрати документи і піти до приватного - зась!! Доки не віддають і водять за ніс далі...
до Вальдемарчика до Вальдемарчик Показати IP 26 Січня 2014 20:52
Державний нотаріус невправі передати спадкову справу іншому нотаріусу,яку завели ви в нього,і навпаки теж....Тому ніж перше починати тему.. як нотаріуси хочуть на лапу і як ви довго ходите та оббиваєте пороги.. і тратете своє здоровя на оформлення документів.... перше за все не бійтеся задавати питання нотаріусу, а по друге ніколи оформлення документів не було дешевою процедурою.Приказка гласить: перш ніж відрізати, треба сім раз відміряти..))) Це мова про те, що нотаріуса треба вибирати як лікаря!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus