USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин напродав оковитої на 25 тисяч штрафу

24 Червня 2014 08:45
Пенсіонер з Волині облаштував собі «бізнес під градусом». Однак правоохоронці викрили «точку», а чоловіка зобов'язали сплатити 25 тисяч гривень штрафу. Про це інформує Під прицілом.

Вочевидь, ковельчанин не шкодував грошей для своєї справи і за один раз прикупив спирту аж на 240 000 гривень. А для того, аби зберігати 16 000 літрів «товару» чоловік орендував аж два склади, і щоб перевезти – винайняв вантажний автомобіль.

Можливо, такий бізнес «процвітав» би довше, якби міліціонери не «накрили точку». Товар одразу ж вилучили, склали протокол, а на чоловіка «відкрили кримінал».

Однак під час слідства прокурор запропонував порушнику укласти угоду про визнання винуватості.

Недовго думаючи, «торгаш» пристав на умови прокурора і це допомогло пом’якшити вирок. Крім цього, чоловік ще й клопотав, аби до нього застосували закон «Про амністію-2014».

Зрештою, Ковельський міськрайонний суд затвердив угоду про визнання винуватості та амністував бізнесмена. Однак волинянин таки лишився без «товару» та тепер змушений сплатити 25 тисяч гривень штрафу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Червня 2014 09:06
Так ці точки діють повсюдно і головне безперешкодно.Поїдьте подивіться на базарчик біля магазину "Салют" на ДПЗ там нагло і відкрито продають оковиту і фіг зна яку. Ми жінки уже ходили до них сваритися, навіть били не допопмагає.Споюють робітників ДПЗ,Сказали, що в них всьо схвачено і оплачено. Якщо органни їх не анулюють цих самогонниць,вони та сидять вже десятиліттями, ми їх придушимо, а ви нас посадите,бо самі не дієте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus