USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин привіз з АТО подарунок - гранату

22 Жовтня 2014 12:03
Гранату із зони проведення АТО привіз волинянин. В подальшому небезпечну річ планував подарувати своєму знайомому Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

За незаконне зберігання боєприпасів чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

До чергової частини луцького райвідділу міліції УМВС України у Волинській області від мешканців району надійшла інформація про те, що в односельчанина бачили пристрій, схожий на гранату.

Правоохоронці оперативно відреагували на повідомлення та перевірили отриману інформацію. І справді: у 21-річного місцевого мешканця виявили і вилучили гранату РГД - 5.

Як з'ясувалося згодом, молодик привіз гранату із зони проведення АТО. Вподальшому небезпечну річ планував подарувати своєму знайомому.

Гранату правоохоронці вилучили та направили її на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

За даним фактом слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 22 Жовтня 2014 12:54
Правосек, напевно...
да до Всезнайко Показати IP 22 Жовтня 2014 15:31
Sakhatoday.ru Россельхознадзор не исключил поставок в Россию мяса диких африканских антилоп из ЮАР и Намибии. Об этом сообщает ТАСС со ссылкой на главу ведомства Сергея Данкверта. Изначально инспекторы Россельхознадзора в ходе поездки в Южно-Африканскую республику, запланированной на середину октября, собирались проверить рыбную и мясную продукцию. Однако власти африканской страны попросили перенести визит на февраль 2015 года, чтобы включить в перечень мясо диких животных из ЮАР и Намибии, в частности, мясо антилоп, рассказал Данкверт.
ВОНО Показати IP 22 Жовтня 2014 14:07
правосек то не московський гомосек
Имя до ВОНО Показати IP 22 Жовтня 2014 14:56
Вау!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus