USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Волинянина нагородили орденом «За мужність»

5 Березня 2015 07:00
Командира взводу 79-ої окремої аеромобільної бригади, молодшого лейтенанта, рожищанина Павла Чайку Президент України Петро Порошенко нагородив орденом «За мужність».

У свої 26 колишній випускник Волинського державного університету імені Лесі Українки став справжнім професіоналом військової справи, здобув повагу побратимів завдяки героїзму, витривалості та силі волі. Всі ці якості він проявив у боях на сході.

Радник Президента Юрій Бірюков висловив своє захоплення подвигами Павла на своїй сторінці у Фейсбуці.



Додамо, що військову службу Павло Чайка проходить як контрактник.

Це вже не перша нагорода волинянина. 8 липня 2014 року тоді ще старшого сержанта Павла Чайку представили до державної нагороди – ордена «За мужність» III ступеня. 4 грудня того ж року він цей орден отримав, але II ступеня.

Водночас хлопець став третім повним кавалером ордена «За мужність» в Україні.

Нагадаємо, що 26 лютого 2015 року Президент підписав Указ про відзначення державними нагородами за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зокрема в боях на Дебальцевському напрямку, 74 військовослужбовці, 17 з яких вже немає в живих – їхні нагороди рідні отримали посмертно.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кацюра Показати IP 5 Березня 2015 08:57
Оце мужність і любов до Вітчизни. А депутат Луцької міської ради Козюра каже, що нікуди не піде, бо в нього "все ж таки двоє дітей" і вже третє
ненависник козюри до Кацюра Показати IP 5 Березня 2015 18:21
Будуть наступні вибори і козюра згадає як він любить Украіну який він патріот волині Волиняни відкрийте на кінець очі навчітся розрізнняти патріотів від нахлебальніків
Пірожик Показати IP 5 Березня 2015 09:50
Заступник голови райради на Волині хотів «відмазатися» від армії через бронювання, але отримав повістку http://www.volynpost.com/news/46936-zastupnyk-golovy-rajrady-na-volyni-hotiv-vidmazatysia-vid-armii-cherez-bronyuvannia-ale-otrymav-povistku
СЕРГ ІЙ Показати IP 5 Березня 2015 15:01
СЛАВА ГЕРОЮ УКРАЇНИ ПАВЛУ ЧАЙКІ ТА СЛАВА ГЕРОЮ УКРАЇНИ НАДІЇ САВЧЕНКО ЯКА ГОЛОДУЄ 83 ДЕНЬ
вася Показати IP 5 Березня 2015 18:28
Хочете жити накінець нормально очистіться від всіх попередників незалежно що і ким вони були

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus