USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянину, який має важку ваду серця, зроблять операцію в Індії

5 Липня 2018 10:21
13-річний Назар Балик із села В’язівне Любешівського району, який має важку ваду серця, наразі перебуває в Індії.

Про це пише Район.Любешів.

Нагадаємо, що на лікування дитини потрібно зібрати близько 100 тисяч доларів.

Разом із мамою вони знімають житло, яке їм оплачує клініка, котра погодилася допомогти з пересадкою серця. Кошти в сумі 100 тисяч доларів виділило Міністерство охорони здоров’я.

Лікарі Київської держустанови «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії» ще в квітні 2017 року визначили основний діагноз хлопчика: «Дилятаційна кардіоміопатія. Некомпактний міокард лівого шлуночка. Виражена тристулкова недостатність. Початкова легенева гіпертензія. Ексудативний перикардит. NIHA ІІІ. СН ІІ Б ст.». Назар спостерігається в згаданій медустанові від 2014 року. Тож Назар чекав фінансову допомогу від Міністерства кілька років, у той час як стан його здоров’я погіршувався.

Наразі хлопець проходить лікування – попереду складна операція.

Назар Балик
Назар Балик


Назар Балик
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus