USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Волиняни незаконно «нарибалили» на 92 тисячі

2 Липня 2014 14:13
Під час проведення тримісячника з охорони водних біоресурсів фахівці Волиньрибоохорони організовали цілодобові чергування на найважливіших для нересту ділянках водних об’єктів. Здійснили 141 рейдовий виїзд, в результаті яких викрили 396 порушень природоохоронного законодавства. Про це інформують у прес-службі Волиньрибоохорони.

Для притягнення порушників рибоохоронного законодавства до кримінальної відповідальності в правоохоронні органи передали 3 справи стосовно 5 осіб.

Пред’явлено шкоди, заподіяної незаконним виловом і знищенням водних біоресурсів у розмірі 92 тисячі 417 гривень. Вилучили 208,4 кілограмів риби, 397 заборонених знарядь та інших засобів лову. Для підвищення ефективності заходів з припинення порушень рибоохоронного законодавства проводилися рейдові перевірки за участю представників міліції, ветеринарної медицини, державної екологічної інспекції та громадськості.

Крім рибоохоронної діяльності, для покращення умов нересту на Хрінницькому водосховищі, озерах Шині, Велике Чорне, Люцимер та інших водних об’єктах організовали заходи з встановлення штучних нерестовищ. Загалом створено понад 1000 таких, виготовлених з гілок хвойних порід дерев. У водні об’єкти області запустили 29 тисячі екземплярів молоді цінних порід риб.

Загалом за І півріччя 2014 року рибохорона виявила 708 порушень природоохоронного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus