USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Волинська митниця – серед найкращих в Україні

14 Травня 2014 11:05
За допомогою службових собак на Ягодинській митниці лише цього річ здійснили майже 9 тисяч оглядів, повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів в області.

«Під час більшості оглядів за участю службових собак - 8678, здійснювалася перевірка автотранспорту, а саме легкових та вантажних авто, мікроавтобусів, автобусів. Під час 115 оглядів перевірялися залізничні потяги», - розповів заступник начальника-начальник УБК та МП Ягодинської митниці Міндоходів Віталій Хомутянський.

Зі слів волинських митників, робота кінологічних команд організована таким чином, що у 9 міжнародних пунктах пропуску на постійній основі здійснюють оперативно-пошукові заходи 13 кінологічних команд. Серед службових собак митниці 10 спеціалізується в пошуку наркотичних засобів, а 3 - тютюнових виробів.

Інформаційне агентство Волинські Новини вже повідомляло раніше, що собаки ягодинської митниці - найкращі в Україні.

Так, у результаті спрацювання службових собак, посадові особи УБК та МП Ягодинської митниці Міндоходів з початку року виявили та припинили 27 спроб незаконного переміщення через митний кордон України тютюнових виробів, в результаті чого вилучено майже 10 тисяч пачок цигарок та в одному випадку - особливо небезпечний наркотичний засіб «канабіс».

З метою покращення результативності пошуку наркотичних засобів, психотропних речовин, тютюнових виробів та зброї кінологічні команди Ягодинської митниці Міндоходів щорічно проходять спеціалізовані курси підготовки кінологічних команд в Департаменті спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Міндоходів в м. Хмельницький.

Також слід зазначити, що кінологічні команди Ягодинської митниці Міндоходів неодноразово брали участь у різноманітних змаганнях, у тому числі міжнародних та посідали призові місця.

Довідково: Згідно з результатами роботи кінологічних команд органів доходів і зборів за 2013 рік Ягодинська митниця посіла почесне друге місце серед митниць Міндоходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лпдмуа а простише и Показати IP 14 Травня 2014 15:46
я думаю що люди знають що це не 1-ше квітня ?
айайай Показати IP 14 Травня 2014 19:20
Волинська митниця --це найкраща дирка через яку щоденно проїжають мільйонні надходження В КАРМАН митників а в державі немає коштів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus