USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В облраді обіцяють фінансування програм для селян

20 Січня 2015 11:38
У повному обсязі планують фінансувати програми підтримки селян депутати Волинської обласної ради у 2015-му році.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин сьогодні, 20-го січня.

Зі слів першого заступника голови Волиньради Олександра Пирожика, кількість цільових регіональних програм скоротять.

«У нас у минулих роках було 34 цільові регіональні програми. Втім, працівники ОДА дали свої пропозиції щодо їх оптимізації до 30. Багато з програм стосувалися чи були дотичні до сільського господарства, тому звертаюся до членів профільної комісії, аби ви вносили свої пропозиції»,- сказав Пирожик.

Зі слів голови комісії Валерія Діброви, ключові програми підтримки селян повинні діяти й на них знайдуть фінансування.

«Є програми, які повинні діяти і надалі. Зокрема це: надання кредитів під 3% річних сільським мешканцям, придбання доїльних апаратів для тих, хто має 3 і більше корів, видача компенсації при купівлі корів, надання кредитів тим, хто має 10 і більше корів для будівництва корівників. Ці програми повинні залишитися і фінансуватися», - наголосив депутат обласної ради.

Він додав, що обласний бюджет матиме до 60 мільйонів гривень вільних залишків, з яких на лютневій сесії обласної ради затвердять фінансування цих програм у повному обсязі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
балакун Показати IP 20 Січня 2015 11:57
Вони золоті гори обіцяти будуть аби селяни не бунтували. Обіцянка - цяцянка.
ну ну Показати IP 20 Січня 2015 12:03
Пирожику вірити- себе не поважати. Цей аферист давно має сидіти на нарах, разом з Вікторовим, за хабарі на кладовищі
vetal Показати IP 20 Січня 2015 12:51
Так Валерій Григорович мабуть і буде мати ці кредити під 3% річних.
Фінансист Показати IP 20 Січня 2015 12:57
Діброва і Турак завжди пропихали програми , якими самі користувалися, а іншим була велика дуля.
Горох Показати IP 20 Січня 2015 13:04
Турак за останні 7 років забрав від держави понад 11 міліонів гривень і все життя ниє, що держава йому не допомагає . Це пристаркуватий злодій і політична повія. Його на наступних виборах вже не оберуть. Це 100% .
111 Показати IP 20 Січня 2015 16:58
Турак купив цех по переробці молока за гроші обласного бюджету, а виробляє туфту, яку небезпечно споживати . Зразу робив нормальну продукцію, щоб ввійти в ринок, а зараз просто жах. Порівняйте " молокію"' Тернопіль молокозавод, - це дійсно продукт, а в Турка вже гав. о. Це аферист і шахрай , який за копійку пукне в Церкві.
Угрині Показати IP 20 Січня 2015 20:22
Як довго брехав Турак і як довго йому це вдавалось і ось нарешті люди прозріли і побачили цього нахабу. Ми його бачимо кожен день. Ця брехня, в тому числі в ЗМІ, нам вже остогидла. За мішок цукру його возвеличують в одній з тираж них газет, на волинському телебаченні і інших засобах хоч ми бачимо і чуємо зовсім інше. Правду пишуть що це авантюрист і підла особа. Ганьба Тураку і його злодійській сімейці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus