USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська школа-інтернат опинилася в «ямковій облозі»

25 Грудня 2015 16:52
Перевізники відмовляються їздити у Липлянську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат Ківерцівського району Волинської обласної ради через жахливий стан дороги. Як наслідок, більше ста дітей з труднощами можуть потрапити додому, й батькам треба докласти багато зусиль, аби відвідати своїх рідних.

Про це йшлося під час другого сесійного засідання депутатів обласної вчора, 24-го грудня.

Цю проблему озвучив депутат Анатолій Грицюк.

«У селі Липляни Ківерцівського району знаходиться загальноосвітня школа. Понад 100 діток з усієї Волині, які з певних причин не мають можливості навчатися у звичайних загальноосвітніх школах, перебувають тут. Ця школа закритого типу, має обслуговуючий персонал, який працює позмінно цілодобово.

Відповідно батьки діток приїжджають з обласного центру, сіл, але дорога по селу Липляни в край жахливому стані. Через це перевізники рейсових автобусів відмовляються туди заїжджати. Єдине, що там роблять – це ямковий ремонт завдяки спонсорській допомозі та підтримки Жидичинської сільради», - розповів депутат.

У зв’язку з цим, свій запит він направив губернатору, аби той включив горе-дорогу в список об’єктів капітального будівництва на 2016 рік. Більшість обранців громади підтримали таке звернення.

Відзначимо, що липлянська дорога не лише створює незручності волинянам, а й псує міжнародний імідж, адже в цьому населеному пункті є кладовище із похованнями чехів, куди приїжджають їхні нащадки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus