USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку визначили найшвидшу школу

11 Квітня 2016 18:12
IV етап легкоатлетичної естафети серед школярів «Найшвидша школа міста Луцька» відбувся у рамках проведення чемпіонату області з легкоатлетичного кросу у парку імені 900-річчя міста Луцька.

В заході, який відбувся 8 квітня, взяли участь 8 загальноосвітніх навчальних закладів міста. Згідно з підсумками змагань – найшвидші школярі навчаються в Луцькій гімназії № 21, другу сходинку посіли учні 25 школи, третє – 11 школи. Кожна школа-учасниця була представлена 8 найсильнішими юними спортсменами (4 юнака, 4 дівчини) 7-9 класів.

Про це повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Переможців та призерів нагородили медалями та командним кубком. Не залишилися загальноосвітні навчальні заклади Луцька і без подарунків: школярам вручили волейбольні, баскетбольні та футбольні м’ячі. Захід відбувся за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
«Це вже 4 етап змагань такого формату. Нагадаю, що 3 попередніх відбулися восени. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» в рамках реалізації програми «Волинь спортивна» активно надає підтримку та сам організовує змагання з різних видів спорту. Що стосується легкої атлетики – приємно, що Луцьк перетворюється в «столицю» України з легкої атлетики. Адже сьогодні, завдяки Ігорю Петровичу Палиці, маємо один із кращих стадіонів з легкоатлетичним покриттям, який, до речі, нещодавно сертифікували. У нас є стадіон для розминки. Крім цього, Фонд збудував 15 міні-футбольних полів у загальноосвітніх навчальних закладах міста, різноманітні майданчики і саме це є основним для розвитку як масового спорту, так і спорту вищих досягнень. Нагадаю, що вже 24 квітня Луцький стадіон «Авангард» прийме юнацькі збірні команди України, Республіки Білорусь та Туреччини в рамках міжнародної матчевої зустрічі, а в червні на тому ж «Авангарді» під час чемпіонату України найсильніші легкоатлети виборюватимуть право представляти Україну в Ріо-де-Женейро», – зазначив менеджер Фонду Олексій Сорокун.
Зі слів одного з найбільш відомих легкоатлетів України, учасника ХХVІ Олімпійських ігор в Атланті Андрія Булковського, такі заходи активно стимулюють учасників до змагального процесу, що дає можливість відчути школярам атмосферу змагань, якою постійно охоплені спортсмени вищих досягнень. Саме з таких заходів багато дітей розпочинають свій шлях у професійному спорті.
Нагадаємо, торік також визначали чемпіона - найшвидшу школу Луцька. Організатори змагань, а це Федерація легкої атлетики Волині та Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», підготували призи як представникам кожної школи, так і найактивнішим глядачам. А переможці змагань отримали медалі і кубки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus