USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська «Батьківщина Молода» єднається із МНР. ФОТО

7 Вересня 2013 14:06
Волинська «Батьківщина Молода» і Молодий Народний Рух підписали договір про співпрацю. Про це повідомили у прес-службі ВОГО «Батьківщина Молода».

Так, 5 вересня о 15.00 у коворкінг-центрі «Репортер», що на проспекті Волі, 27, підписали договір про співпрацю Волинський осередок ВМГО «Батьківщина Молода» та Волинська організація ВГО Молодий Народний Рух. Договір має на меті об’єднання сил насамперед для спільного проведення заходів.

Отож зустріч зібрала прихильників та активістів обох організацій. Нагадуємо, що напередодні відвідати та засвідчити власною присутністю цю подію запрошували усіх бажаючих.
Вступне слово належало Захару Ткачуку, котрий навіть цитував слова Тараса Григоровича Шевченка. Голова ВО ВМГО «Батьківщина Молода» наголосив на тому, що договір показує єднання навколо ідеї та носить досить символічний зміст.
Іван Антонюк був другим виступаючим і додав, що Молодий Народний Рух, хоча й у вільному плаванні, але готовий до співпраці, бо об’єднання є позитивним явищем.
Крім того, виступив голова Луцького осередку «Батьківщини Молодої» Роман Перванчук із пропозицією на спільну роботу уже 14 вересня, коли відбудеться Краївка. Володимир Бут-Гусаїм додав про плюси підписання цієї символічної угоди.
Насамкінець сторони підписали договір, а Захар Ткачук побажав «у добру путь».











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 7 Вересня 2013 15:10
Рух Чорновола-дисидента обєднується з матьківщиною аферистки кремлівської Тимошенко.
Александр Показати IP 7 Вересня 2013 15:32
Какая замечательная у нас молодежь! А что цитировал из Шевченко? Неужели опять "Об’єднаймося ж, брати моi"? )) что, уже начался очередной этап Всеукраинского конкурса "кто более "щирий" украинец?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus