USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинське телебачення знімає «Алісу в країні Чудес»

7 Березня 2016 16:01
Зйомки дитячого телепередачі «Та сама Аліса!» розпочали у Луцьку. У передачі знімають вихованці творчої студії STUDIO N.Zh та зразковий ансамбль танцю «Первоцвіт» маяківської дитячої музичної школи.

Зйомки здійснює Волинське телебачення, - інформує Таблоїд Волині.

«Діти розповідають про Льюїса Керрола та історію написання казок «Аліса в країні Чудес» і «Аліса в Задзеркаллі». В передачі будуть представлені мізансцени з даних казок. Знімає Волинське телебачення, у ролях – мої пташенята та зразковий ансамбль танцю «Первоцвіт» маяківської дитячої музичної школи», – розповіла керівник творчої студії Наталя Журавльова.

На разі провели перший етап зйомок, попереду – іще три етапи та роботи із монтажу. По завершенню програму покажуть на «Волинському телебаченні».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus