USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські даішники взялися за граблі й лопати

30 Березня 2014 19:00
Роботи з благоустрою та озеленення Ковеля підтримали працівники волинської ДАІ, інформує «ПроКовель».

Як повідомили у Ковельському ВДАІ, їхні працівники взяли участь в акції «За чисте довкілля».

Отож, і надалі триватимуть роботи з благоустрою, та озелененню міста, території підрозділу внутрішніх справ, та прилеглих територій, приведення в санітарно – естетичний стан службових приміщень, гаражів, службових транспортних засобів, підшефних закладів. «Реально оцінюючи стан, в якому перебувають міста й селища, розуміємо, що не даремно однією з весняних традицій у Ковельському ВДАІ є день довкілля. Прибравши хоча б декілька разів на рік немаленьку територію, людина задумається в наступний раз – викинути сміття під ноги чи донести його до сміттєвої урни, адже щоб зробити навколишнє середовище кращим - необхідно розпочати з себе», - вважають працівники Державтоінспекції.

Для максимального сприяння цим процесам та належній їх організації голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт підписав відповідне розпорядження за № 68 від 14.03.2014 року. Документом зобов'язано районну та міську владу налагодити постійну роботу з упорядкування територій населених пунктів, поліпшення їх благоустрою та озеленення, а до загальноміських толок, місячників з благоустрою, ліквідації стихійних сміттєзвалищ активно залучати місцеве населення, установи та організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 30 Березня 2014 21:04
А на дорогах стоит ПС!
Сергій Показати IP 30 Березня 2014 21:14
коментар було видалено
Всезнайко Показати IP 30 Березня 2014 23:07
Правильно, зброю вам давати не можна, бо Паша з Аркашою заберуть...
Олег Показати IP 31 Березня 2014 08:46
А чому на фото солдати внутрішніх військ???? Даівці їх найняли???
Справедливість до Олег Показати IP 31 Березня 2014 10:00
За те бабло, яке гребуть, можуть собі позволити найняти будь кого......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus