USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Волинські малюки показали, що вони – козацького роду

27 Червня 2014 15:24
Понад тридцять юних рожищан вийшли сьогодні, 27 червня, на старт легкоатлетичного пробігу в міському парку Рожища в рамках Олімпійського дня бігу під гаслом "Здорова молодь - здорова нація - сильна держава".

Учасниками пробігу стали школярі і дошкільнята, ті, для кого спорт – не просто цікаве заняття, а невід’ємначасточка життя.

Сьогодні не було переможених і переможців, сьогодні юні спортсмени дружно, гуртом продемонстрували не тільки перевагу здорового способу життя над шкідливими звичками, а гучними вигуками на фініші «Слава Україні! Героям слава!» ще раз підтвердили – нащадки козацького роду мають бути сильними і витривалими.

Наймолодшими учасниками пробігу стали Арсен Філіпчук та Анастасія Середа, котрим невдовзі виповниться відповідно два і три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus