USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські оперативники виявили наркоторговців з Миколаївської області

5 Листопада 2015 17:42
Зловмисники, використовуючи сторінку в соціальній мережі, вели переписку із потенційними покупцями забороненої продукції, яка потрапляла на територію України контрабандним шляхом із країн Євросоюзу. Тепер за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, спритникам загрожує тюремне ув’язнення.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області отримали інформацію про те, що двоє мешканців Миколаївської області через мережу Інтернет займаються збутом заборонених стероїдних лікарських препаратів, які в своєму складі вміщують сильнодіючі лікарські засоби – «Нандролон» та «Метандієнон».

Відомості були внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У рамках розслідування кримінального провадження оперативники встановили, що мешканці Миколаївської області 1968 та 1989 р.н. дійсно причетні до оборудок із наркотичними засобами.

У результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, правоохоронці здійснили низку оперативних закупівель заборонених до обігу препаратів. Крім цього, за місцем проживання наркозбувачів оперативники провели обшуки, під час яких вилучили заборонені стероїдні лікарські препарати.

Вилучене направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 частиною 4 статті 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
White Показати IP 5 Листопада 2015 17:51
Шо за дурні які наркотики?(данабол і напосім) це стероїди а ніякі не наркотики!
до White Показати IP 5 Листопада 2015 18:04
це лікарські засоби заборонені в обігу. скажи міліції свою адресу і почитаєш у вироці про себе і ніби "стероїди".
White до до White Показати IP 5 Листопада 2015 19:54
Стероїди не викликають залежності і від них не кайфують!
Андрій Показати IP 5 Листопада 2015 18:10
це не наркотики! і вони у відкритій продажі в інтернеті
Анонім до Андрій Показати IP 5 Листопада 2015 19:40
А що ти очикуєш від української міліції, коли найкращим українським міліціонером є грузинський вчитель, який і очолив цю міліцію. І, взагалі, Саакашвили, Кавиташвили, Ебаноидзе, Згуладзе, Лорткипанидзе, а теперь еще и Деконаидзе. Слава Грузаине! Дебелидзе..
Виталий до Андрій Показати IP 16 Листопада 2015 22:52
То что это стероиды и от них нет зависимости наше Министерство здравоохранения этого не понимает. Анаполон будет на много вреднее Диенона и Нандролона. Но Анаполон не подпадает под перечень сильнодействующих препаратов. Здесь речь идет не про наркотики , а про сильнодействующие препараты!!! Репортеры олени, пишут бред всегда. А на фото такое количество что только идеот следак заведет дело. нормальный следователь даже бумагу не будет переводить. Им бы нормального адвоката и второй раз бы их уже не вызывали к следаку. У нас в городе нарики стоят в открытую продают , а тут спортсменов стали щемить , потому что взять с наркомана, лучше дела им заводить на нормальных люде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus