USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські школярі передали бійцям майже тонну подарунків

14 Грудня 2016 09:30
Масштабна благодійна новорічна акція, ініційована міським управлінням освіти на підтримку військовослужбовців 14 окремої механізованої бригади, відбулася днями у Нововолинську.

. До неї долучилися усі школи і дошкільні навчальні заклади шахтарського міста та селища Благодатне. Діти й дорослі зібрали для наших воїнів новорічні подарунки – домашню консервацію, тушонки, варення, чай, солодощі, малюнки, - повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Новорічні подарунки для захисників Вітчизни школярі урочисто передали своєму земляку – волонтеру Валерію Курстаку. Він часто буває на лінії вогню. Цього разу йому випала честь доставити на фронт святкові дарунки земляків.

Валерій Курстак пообіцяв школярам доставити новорічний вантаж на передову до Дня святого Миколая.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
школяр Показати IP 14 Грудня 2016 09:57
Це на 6 тон менше ніж наші депутати міської ради і на 10 менше від прокурорів і суддів Волині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus