USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські снайпери готові стояти до останнього, - командир роти

3 Червня 2014 17:25
Волиняни, які залишились на сході, готові "стояти до останнього". Про побачене за годину відвідин КП Окремої 51-ої бригади в Дачному розповів очевидець, журналіст Нововолинського інформаційного порталу.

"Такі бійці заряджають оптимізмом на тижні. Мова йде про розвідників, саперів, зв’язківців та снайперіва саме про снайперів, з якими вдалося поспілкуватися цілих 20 (!) хвилин. Бачилися вперше, але хлопці щирі - враження, ніби до старих знайомих потрапив. Ремарка. На час нашої зустрічі солдати бунтували: новий комбриг відправляв на Миколаїв, хлопці вперто не хотіли їхати - казали, стоятимуть до кінця на недолугих блокпостах, знищуватимуть терористів до останнього. Бійці домоглися свого: їх залишили та ще й офіційно включили в АТО", - розповідає журналіст, який побував у таборі снайперів.


Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що волиняни відстояли своє право перебувати на Сході.

Видання опублікувало відеозвернення старшини роти снайперів 51 ОМБР, які добровільно залишилися в зоні АТО.



"Хлопці живуть, як одна велика сім’я. Переконують, що вони - добровольці, й просять батьків не хвилюватися за них. Багато чого зі спецзасобів потребують, але просять допомоги дуже скромно. Бойовий дух, патріотизм, професіоналізм - на висоті. Багато солдатів, почувши, що ти журналіст, жаліються на умови, незручності, керівництво... Снайпери ж діляться тільки оптимізмом. Чесно, якби всі солдати були такими, наша армія була б непереможною", - розповідає журналіст.

У відеозверненні командир роти наголошує: на Донеччині та Луганщині живуть такі ж українці, як і на Волині. Разом з тим, військовий просить батьків не хвилюватися, і каже, що бійці готові стояти до кінця.

«Наша рота готова до виконання будь-яких завдань. Ми залишаємося тут, виконуватимемо обов’язки чоловіків, синів України. Поки не зачистимо від цих нелюдів нашу землю, нашу батьківщину – звідси не підемо. Тут добровольці. Фізично підготовлені усі. Батьки, матері,дружини, діти. Не хвилюйтеся за своїх чоловіків. Вони займаються благородною справою – захищають свою Батьківщину. І скоро вони повернуться додому, ви будете ними пишатися. Слава Україні!», - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Кішка Показати IP 3 Червня 2014 17:46
Молодці, що тут скажеш. Гордість, за те, що такі чоловіки ще є серед наших недолугих співгромадян переповнює! Розум, патріотизм, самовідданість, сміливість втілені в них. Заздрю дружинам та матерям цих воїнів. Вони - справжні, на них можна покластися...Гордіться ними... Сльози наверталися, коли читала статтю...Сльози надії...
то до Кішка Показати IP 4 Червня 2014 15:11
пошліть туди когось з своїх рідних, буде чим пишатись.
Анонім до то Показати IP 5 Червня 2014 10:27
Я б вас послал, но вижу, вы оттуда...
Лучанка Показати IP 3 Червня 2014 21:23
Справжні ПАТРІОТИ, справжні ЧОЛОВІКИ, БАТЬКИ, СИНИ!!! Сльози текли теж, коли читала це повідомлення. Нехай МАТІНКА БОЖА вас всіх охороняє! Ми пишаємося ВАМИ!!! Ви найкращі і з вами ми бачимо майбутнє України!!!
СВС Показати IP 3 Червня 2014 21:34
Дай бог им всем вернутся домой живыми и здоровыми.Пусть им господь помогает во всем.Слава Украине.
Правдолюб Показати IP 3 Червня 2014 23:49
Нехай береже вас Бог, хлопці! Тримайтеся!
Цікаааво Показати IP 4 Червня 2014 07:55
скільки їх лишеться за місяць?
Анонім до Цікаааво Показати IP 4 Червня 2014 09:55
коментар було видалено
Н до Цікаааво Показати IP 4 Червня 2014 11:56
Не треба каркати. пройди краще мимо.
Анонім Показати IP 4 Червня 2014 11:07
коментар було видалено
Дмитро Показати IP 4 Червня 2014 14:16
Вчора дивися відео зняте нашими хлопцями з 51 бригади,які заявили що не хочуть там бути,не готові вбивати ,умови надто низьки до норми з їжи тількі перловка іт.п. Кому вірити?
Анонім до Дмитро Показати IP 4 Червня 2014 22:26
поїдь на схід побачиш все на власні очі і побачиш кому вірити. Я знаю одну правду добровольців там точно немає.
Автор Показати IP 6 Червня 2014 11:36
Є і добровольці, і не добровольці. Детальніше читайте на сайті http://nvip.com.ua/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus