USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські волонтери доставили на схід 2 тонни продуктів

20 Липня 2015 13:17
Волонтери «Легіону Свободи» з міста Горохів (керівник Валентина Магурчак), представники ГО «Майдан-Любешів» (координатор Оксана Павлючик), а також заступник голови Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська Анатолій Пушкін спільно з українським бійцям завезли на схід понад 2 тонни продуктів харчування.

Про це повідомили у прес-службі обласної організації ВО «Свобода».

Допомога вагою близько двох тонн складалась з капусти, картоплі, консервації, салатів, круп, свіжого хліба, печива та адресних передач. Цей вантаж було розвезено та передано солдатам 95-ої, 79-ої та 25-ої бригад, які знаходяться в Донецькій області. Також волонтери в місті Курахово відвідали з гостинцями спецбатальйон особливого призначення МВС «Січ».

Завдяки злагодженим діям волонтерського центру «Легіону Свободи» в Києві, волиняни отримали необхідну координаційну інформацію, яка допомогала в поїздці.

Українські солдати розповіли, що місцеве населення прихильно ставиться до української армії і поступово звільняється від російського шовіністичного впливу.

«Люди на сході країни починають відчувати перевагу єдиної України над російськими маріонтками ДНР-ЛНР. На питання, що ми здобули від Революції гідності можна впевнено відповісти: перемогу та поширення національної ідеї на сході України», - прокоментував поїздку заступник голови Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська Анатолій Пушкін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus